Nefeshiramm Yarın akşam için geceden yıkasam solar mı acaba kızlar maydanoz nane marul roka yeşil soğan baya kalabalık misafirim var ne aradan çıkarsam o kardır tatlımı filan yapıyorum işte şimdi Çiğköfte partisi olcak bebiş 7 buçuk aylık bide hamileyim çok yoruldum sabah anca salata yapar evi üstten hemen sil süpür yapar çorba mı yaparım yıkayan varmı aranız da
elifizm Nefeshiramm yıka kurut peçeteyi altına ser vir de üstüne ser hava almayacak kaba koy birşey olmaz ,
Nefeshiramm Bade28 yok ypk tuzlamayacam tamma kuzu sağol yaparım öyle dedim acaba solarmı filan diye iyice kurumlar poşete koyar dolaba yerleştirirm
Nefeshiramm Blackcloud isteyerek canım bizim bebek olayı baya sıkıntılı erken menepoz teşhisi konuldu o yüzden acele ettik
Nefeshiramm Yagmuurr Aminn kuzu İnş erken ama maalesef sağlık sorunlarından böyle olması gerekti kızım çok küçük daha Bi yandan onun için üzülüyoruz
Gul9106- Ben Yesilliği pazardan alıp eve getirdiğim gibi yıkaıyıp kurutma aletiyle güzelce kurutup hava almayan Bi saklama kabına alıyorum bir hafta hiç birsey olmuyor ihtiyacı oldukca alıp alıp kullanıyorum. Hem cok rahat oluyor. Size fikir olsun. Kurutma aletiniz yoksa Bi peceteye serebilirsiniz tüm suyunu ceker 👍🏻
Gul9106- Nefeshiramm olur tabi ben bazen posetede koyuyorum Bi kısmını ama iyice kuruduklarına emin ol yoksa kısa sürede çürüyor
Yasolinne Nefeshiramm En hızlı marul sararır kenarlardan ama hiç de bi şey olmaz. Ben normalde de nane, maydanozu sirkeler, yıkar, kurutur, hava almayan bi kaba ya klipsli poşete kağıt havluyla koyarım. Bir hafta tüketirim. Yap kurtul valla. :)
Yagmuurr Nefeshiramm Çok güzel bişey bence ilk zamanlar zor olur ama beraber büyürler arkadaş olurlar birbirlerine bizimde kız kardeşimle aramızda 1 yaş var kimseye ihtiyacımız yok çok şükür arkadaş gibiyiz 🥰
Honki_Ponki Nefeshiramm Yıka bişiy olmuyor sabaha ca suları sarksın deliklide sonra dolaba kaldır hiç bişey olmuyor kuzum bende gecen akşam aynısını yaptım bir gece önceden yıkadım ve sabahaca suları sarktı sabahta dolaba kaldırdım hiç birsey olmadı dip diri kaldırlar dolapta
papatyaannee Nefeshiramm yıka canım altına havlu kağıt koy suyu aksın sonra dolaba buzdolabı poşeti ile koy ben öyle yapıyorum