Betullll 18 aylık kızım var ve balık yağı kullanmak istiyorum sizler de kullanıyor musunuz ve hangi ürünü kullanıyorsunuz
Dyglila Betullll haftalık balık tüketimi yapmıyorsa bebeğin kullan canım. Biz kullanıyoruz möllers memnunum alacaksanda tutti fruttili al tadı çok güzel severek kullanır.
Umutegem Betullll benim oglum 3 yasinda ben de kullanacaktim doktor G3n3ld3 onlar 4 ila 11 yas arasi icin bence gerek yok ama gene de sizin bileceginiz is dedi bendw almaktan vazgeçtim. Elimden geldigi kadar haftada 1 de olsa balik yedirmehe çalışıyorum
lotuspatra Betullll Easyfishoil kullanıyoruz doktor önerisiyle başladık memnunuz tavsiye ederim kaliteli bi balık yağı
Birranneee34 Bende burda kalim. 16 aylık hiç balık yemez onun yerine bari balık yağı kullanım diyorum. (İŞTAH ACİCİ KULLANİP MEMENUN OLAN VARSA YORUMU CEVAPLAYABİLİR Mİ 🙏)
Betullll Dyglila günde ne kadar işitiliyor ben ona bi baktım 3 4 yaş çocuklar için 2,5 diyor ama 18 aylık için uygun mu acaba
Dyglila Birranneee34 hergün bi çay kaşığı verebilirsin aç tok fark etmez. Ama ben genelde tokken veriyorum
ponsimom Betullll Canım easyfishoil multiye başladı kızım hem balık yağı hem multivitamin var içinde iştah açma konusunda da çok iyi bi deneyin derim