mrvtzl merhaba 50 günlük bebeğin doyduğu nasıl anlaşılır zira benim bebeğim hiç durmadan ağlamaya başladı da?
Deletedmom0099 mrvtzl çişten anlaşılır. dolu bez almak doyduğu anlamına gelir gazı vardır, yediklerinize dikkat ediyor musunuz?
mrvtzl Deletedmom0099 yediklerime çok dikkat ediyorum gaz yapacak besinler tüketmiyorum evet baya baya bezleri doluyor minnoşun ama o sonu gelmeyen ağlamalar memede susması acaba dedirtti 😢
mrvtzl Deletedmom0099 nurse Harveys şurup veriyorum gazını çıkarıyor kakada yapıyor ama ağlama kesilmiyor sanırım benimkide kolik 😢 ne zamana kdr sürdü
Deletedmom0099 mrvtzl belirli saatlerde ağlıyorsa koliktir 🥺 3,5 aylıkken bitti tamamen ama doktor 6 ay sürer demişti
Deletedmom0099 mrvtzl kolik olma ihtimali de var ama her dakika da olmuyor genelde bi sütünüzü sağıp ek olarak vermeyi deneyin yada mama kullanıyosanız ccyi arttırın belki doymuyordur çiş yaptığı halde
mrvtzl Deletedmom0099 denedim kendi sağdığım süt ile onuda bitirmiyor ilk ay kontrolünde dr kilo alımı iyi demişti bakalım 2. ayda ne diyecek