Balim61 Kk41 Her bebek degisiyo tabi iste bizimki hala koltuktn duvardn artik eline ne gelirse ondan tutup gidiyo 2ay oldu ama kendini birakmiyo
Balim61 Srhtzlyh Aynen benm bebegmde 1 yaşına gireli 3 gün oldu 2.3 aydr galiba koltuk duvar vs tutunup gidiyo bi eliyle tutunp giiyo hatta ama kendini hosluga bırakmıyor birakmak istemiyo yda bilemiycm
Balim61 Alpbeybi erken baslamis emeklemeye belki erkn yürür bnm bebegm 5 6aylikkn sürünuyodu sadece ayni odanin icnde 7aylikken falan tam emeklemeye başladı suan 12 ay3 günlük desteksiz yürümüyor biyerlerdn tutunsrk gidebiliyor
Balim61 hobby_catolog_hk yürutec ben aldim 1ay bile koymadim belkide 2 hafta falsn herlde emeklemeyi ogrenince dha yurutece koymadım mama sandalyesini arada benm bebrgimde sürüyo ise yariyosa artk
Balim61 kitapkurdubebeninanasi Allah saglik sorunu vermesin yürürler inş.Hevesleniyorm bnde yuruycek dihe haysller kuruyorm disari ciktigmzda arabasinda veya kucsgmda degilde elini tutsrm ods bizle yürür vs diye🤣
kitapkurdubebeninanasi Balim61 aynen öyle yürüsünler hayirlisiyla🥰 ilk adimlarini hayal ediyorum ben de allahim nasip etsin🙏
Evrim1906 Balim61 11 aylıkken tutunup kalkmaya başladı emekleme den yürüyecek diye beklerken yaşında emeklemeye başladı 14 buçuk aylık yeni yani tek başına yürümeye başladı
Balim61 Srhtzlyh evt uygulamaya göre hizli emekleyen bebekler gec yürürms zaten istediklri seye o sekilde ulastiklari icn gerk duymuyolrmis herlde yurumeye
Evrim1906 Balim61 aynen öyle oldu biraz da genetik kaynanam söylemişti zaten 15 aya yaklaştığı zaman yürümüş eşim oda öyle olur dedi bende inşallah bana çekmiştir ben 12 ayım dolmadan yürümüşüm demiştim sen erken yürümüşşün dedi
_bahar_ Balim61 benim kızım hızlı emeklerdi hatta ben yetisemezdim gideceği yere gidip tutup kalkardı ama geç yurumedi
Yenianne0681 Balim61 5 ay 13 gunlukken emeklemeye basladi oglum suan 8 ay 14 gunluk tutunarak dolaniyor salonu