Elisaey61 Merhabalar benim bebeğim 4 ay 18 günlük 5 ayımıza az kaldı 5 ayda siz oturtunuz mu ? ne zaman oturtmalıyım 🤗
Ebru-isil Elisaey61 4 buçuk aylıkken destekli ve kucağımda oturttum 6 aylıkken mama sandalyesinde oturuyordu
Balkupum2505 Elisaey61 5 aylikken kısa kısa kucagimda oturtmustum 6 ayda yine kısa kısa destekli oturttum koltuk kenarlarina ve süreyi günden güne uzattim 7 ay olmadan desteksiz oturmaya baslamisti
Bebegimm1 Elisaey61 4. Ayina yakin oturttum bebek hazirsa kisa sureli kucakda oturabilir demisti doktorumuz
Bebegimm1 Elisaey61 yattigi yerden kendini kaldirip oturma pozisyonu almak istiyordu ellerinden tutugumda kendini kaldiriyordu
sedanur4004 Meraba. Benim bebeğim 3 buçuk aylık. Ve sürekli kafasını kaldırıyor yattigi.yerden hafif eğimli yattiginda bildiğiniz oturur pozisyona getiriyor kendini yana devriliyor. Sürekli bunu yapıyor bu oturmak istediği anlamina mi geliyor
Elisaey61 sedanur4004 hazır olduğu anlamına geliyormuş yani kısa süreyle kucakta oturmaya başlayabilirmiş ama siz yine doktorunuza sorun daha 3 5 aylık benim bebeğim 5 aya yakın
mmek_2014 4 aylıkken destekli oturtmaya başlamıştım ben. 5.5 aylıkken de desteksiz oturmaya başlamıştı oglum
Anne_bali 4 ay 10 günlüğüz az az oturtuyorum ben ..kendini kaldırıyor ve oturmak istiyor.engellenmemeliymis.ama uzun sürede oturrulmazmis
Asel21 Elisaey61 benim bebeğim 5 ay 8 günlük 5. Ay kontrolünde doktor kucağında ufak ufak oturttur dedi alışsın diye desteksiz de 8.ay da oturcak dedi mama sandalyesi için de sordum ona da 8. Ay uygun dedi
Elisaey61 Asel21 bende doktora soracaktım kontrole gittiğimde mama sandalyesinde oturmayı 6 ayı bekliyordum