1anne01 Nuuu canım orayı sağ iyice boşalt. Benim süt sağma makinem de var ama elimle sağınca daha iyi boşaldı. İlk fark edip göğüs ucumdaki tıkanıklığı açtığımda o kadar çok iltihap akmıştı ki anlatamam. Sende öyle bi şey yoksa önceliğin emzirmek olsun ve sık sık kontrol et. Yara edecek kadar da uğraşma bence benim bi göğsüm yara olup kabuk bağladı o şekilde emziriyorum ama ona çözüm bulamadım daha
1anne01 Kuzucukkk ben bunu fark edene kadar abartmıyorum 4 Ay oyunca haftalık üç dört kere mutlaka olurdum ve sosyal hayatım bitmişti artık her günüm ağlamakla korkuyla geçiyordu. O yüzden başka kimse yaşamasın belki bi çözüm olur diye yazıyorum gördüklerime
Kuzucukkk 1anne01 Qyni şekilde cnm ben mastitten cok çektim 24 tane iğne yedim yapmadığım kalmadı zaten gogsumden hangi deliklerden sut geldiğini biliyordum sağınca anlaşılıyordu zaten tıkanan delik onu igne ile aciyordum süt akmaya başlıyordu tecrübe ettim baya cok kotu çünkü bende mastit görsem hemen girip bakıp yazıyorum
ueums Nuuu Annem hep mastit için tuvalete ters otur göğüs altından göğüs ucuna doğru tara der her yapan da valla faydasını gördü bende dahil yani alttan yukarı doğru tarayın denemekten zarar gelmez ölümden dönmüştüm asla süt gelmiyodu yaptığım an süt akmaya başladı
Aynurellag Nuuu benimde olmuştu doktora gittiğimde antibiyotik vereceğinden uzun araştırmalar sonucu evde buldugum yöntemlerle iyileştim. Şöyle ki herkesin dediği gibi sıcak suda duş alırken masaj yapacaksın sonra canın çok acısada bebeği emzireceksin sonrasında buzu üstüne tutacaksın.bebeği ters emzirmek en etkili yöntem farklı süt kanallarını tıkanık olanı emmesini sağlıyor ters emzirme. Birde beyaz lahana kesinlikle en etkili yöntem buzdolabında beklet soğut gögsüne sar tut sıcak olduğunda tekrar soğuk yapraklarla işlemi tekrar et. Bolbol emzir. Çok geçmiş olsun❤️
1YamanAnne Nuuu Ben de ilaçsız geçirememiştim. Adını hatırlamıyorum ama Doktor hemen bir antibiyotik yazdı, kullandım. 2. Gün rahatlamıştım. Çok zor, Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar 🙏🏻
Kubrarda13 Erva0621 Aynen canım banada çevrem hep öyle dedi sütün çekmiş falan diye hatta hala yakın çevrem der bişey gördüğünde 1 lokmada olsun al sen istemesen bile sütün çeker diye 🙈 ben olduğumda oğlum 5 aylıktı sürekli ve çok sık emen bi bebekti süt birikmesinden olduğunu düşünmüyorum ama enfeksiyon olmuş olabilir diye düşündüm yada eskilerin bi bildiği var heralde 😃