Neslhan 6 buçuk aylık bebeğim gece 10defa uyanıyor çözüm bulan var mı bay bay diye bi sürüp var kullanan var mı acaba yada başka çözüm bulan ???
Mom4565 Neslhan he uyandiginda Emiyor mu? 6 aylıkken gece beslenmiyorduk biz akşam yatıp sabah kalkar. O damlalar çok sağlıksız.
Canavarannesii Neslhan 14 aylık en kötü ihtimal 4 defa kalkıyoruz bay bay night damla da hiç bir halta yaramadı bizde
Katya Neslhan 14 aylık il günden beri gece onlarca defa kalkıyorum çünkü gece beslenmesini nasıl keserim bilmiyorum. Sen yol yakınken gece beslenmesını kes valla büyüdükçe zor oluyor hem bebek hem anne için
isimsiz___ Neslhan yatırmadan doyurucu bi püre hazılayıp verseniz, irmikli bişey yapıyorlar baya doyurucu sabaha kadar yetiyor diyorlar ama bi deneseniz belki acıkmazsa uyanmaz
Neslhan Mom4565 evet emiyor emzik bideron tutmuyor 6aydie sadece anne sütü bide yeni ek gıdaya başladık uykun yok
Canliva Katya Bence senin için bile yol yakın hem kes 21 aylığız ama hala gece kalkil süt diye tutturuyor sanırım ilk okuma kadar kesemiycem🤦🏻♀️😂😂
Neslhan isimsiz___ az önce verdim daha öncede denedim yok doktor dedi seni emzik niyetine kullanıyor emzige alıştır dedi ama 50tame emzik var evde ne yaptıysam olmadı atıyor
Mom4565 Neslhan Saat ağladığını ne? 6 aylık 3 yada 4 saatte bir kalktığında acikmaz. Her uyandiginda emzirmesen iyi olur .
isimsiz___ Neslhan silikon emzik yerine kauçuk uçlu emzik alın, anne memesine benzeyen yumuşak bi ucu var tutar belki, benim kızım 3.ayında tuttu
papatyaannee Neslhan hep emiyor mu ben kızımı yatırıyorum hiç kalkmıyor sabah uyanıyor belki gece sürekli emdiği için uyanıyordur alışkanlık yapmıştır
yareninannesi888 Neslhan 13 aylık 5 6 kere kalkıyor meme için bu arada baybay night hiçbir işe yaramadı