ebruaren Kızşar bebegım 2.5 aylık ve son zamanlara elını acayıp emmeye basladı soyle kı elını emmek ıcın uykudan uyanıyor ya da elını emmekten uykuya dalamıyor.var mı basına gelen nasıl cozum yolu buldunuz?
Alyask ebruaren benımde bebegım 2 buçuk aylık ıkı elını bırden ağzına sokmaya çalışıyor 😁 doktor uzun verın ellerını kesfedıyor demişti zararı olmaz heralde 🤷♀️
Alyask ebruaren benımde bebegım 2 buçuk aylık ıkı elını bırden ağzına sokmaya çalışıyor 😁 doktor uzun verın ellerını kesfedıyor demişti zararı olmaz heralde 🤷♀️
kranKolataKodaba ebruaren benimki de parmak emiyor canım emziğe alıştırdım biraz azalttı parmak emmeyi
Alyask ebruaren benımde bebegım 2 buçuk aylık emıyo elını hatta bazen ıkı elını bırden ağzına sokmaya calısıyo 😁 doktor ızın verın ellerını kesfedıyo demıstı bı zararı olmaz heralde
ebruaren Alyask bana da oyle dedı doktorumuz ama sıkıntılı gece kendısını uyandırması ztn kuş gıbı uyuyor😅
AliyeAsel kranKolataKodaba nasıl alıştırdın canım emzik almıyor o yüzden el emiyor bizim kız hemde iştahla
Alyask ebruaren benımde bebegım 2 buçuk aylık emıyo elını hatta bazen ıkı elını bırden ağzına sokmaya calısıyo 😁 doktor ızın verın ellerını kesfedıyo demıstı bı zararı olmaz heralde
DerenGrkemYetiker ebruaren canım bu üzüleceğin bir şey değil aksine güzel bir şey. Bebeğin ellerini keşfediyor ve gelişim döneminin gerekliliklerini yerine getiriyor. Bizimki de 3.5 aylık emziği çıkarıp eline devam ediyor 😂
ebruaren DerenGrkemYetiker kesınlıkle oyle sıkıntım hıc uyumuyor uyudugunda da elını emmek ıcın uyanması benı uzuyor
Balpetegininannesi Valla kızlar benim de oğlum 5 aylık oldu ve doğdugundan beri parmagını emiyor ben çok takan biri değildim böyle şeyleri ama kaynım var emre 15 yaşında ve geceleri uyurken hala baş parmagını emiyor öyle olmasındam korkuyorum bende ve herkes aynı emre gidi dedikçe sinirleniyorumda
kranKolataKodaba AliyeAsel 5 aylık ve yeni alıyor emziği nukun kauçuk emziğini aldım her parmak emişinde çıkarıp emziği verdim özellikle uykuya geçişte ve uyku esnasında canım
SerpilAkbulut ebruaren benim bebegim anne karnindaykende emiyordu hala da emiyor 7 ayligiz bi çözüm bulamadım bırakmıyor he ama azalttı sadece uykuya geçişte emiyor emzik kullanmıyor bende bekliyim surda 😁
Aslancik ebruaren benim bebegimde emiyor hemde cop cop ses cikartarak yeni bir sut kaynagi bulcak korkarim 😂 elini emmesi 3 yasina kadar normalmis tedirgin olma canim disi kasiniyor elini kesfediyor emme gudusu durtuyor normal yani birak kanana kadar emsin 🦁
Betlll ebruaren bnm kızım 48 günlük parmak hep ağızda kendini keşvediyodur cnm korkulcak bişey yok istemiyosan emzik ver
Lilium ebruaren bizimki ilk zamanlar elini kolunu morartıyordu emmekten babasının omzunu mahvetti. Şimdi morartmadan emiyor elini 2,5 aylık emzik verirsenin sorun çözülecektir ama pek bir zararı yok bence.
kranKolataKodaba ebruaren parmağını soktuğu an çıkarıp emzik verdim bende çok emzik denedim benim bebeğim 5 aylık en son nukun kauçuk emziğinin 6-18 ay olanını aldım onu sevdi uykuya geçişinde ve emerken memeyi çeker çekmez emziği verdim öyle öyle alıştı canım