Kabarik Bebeğim 29 günlük ve grip oldu bebeğime ne iyi gelir bilen varmı? İnliyor kıvranıyor kıyamıyorum ya.
AlininAnnesi12 Kabarik 29 günlükse eğer küveze alıp tedavi ederler küçük yenidoğan olduğu için ilaç vermiyorlar benim oğlum da 20 günlükken bronşit oldu küvezde yattı 1 hafta
Kturna 6 Aydan küçüklere ilaç vermiyorlar canım Calpol veriyorlar ateş düşürücü agrı kesici 1 çay kaşığı ondan verebilirsin doktora sor yine de birde hırıltı falan var mı ona bak Önemli o
Kabarik Kturna var hirilti gittik doktora sprey verdi. Kuzum cok kivraniyor ben bitki cayi falab icsem ihlamur falan. Fayda eder mi ki
AlininAnnesi12 Kabarik hırıltı var diyosun benim bebiş de öyleydi doktor hatta dedi çok hızlı nefes alıyor göğsünü gösterdi iniyo kalkıyo hızlı nefes alıyor öksürüyodu burnu tıkalıydı
Kabarik AlininAnnesi12 e bizde gittik bugun öyle bişey yapmadı bidaha mı gitsek. Baya da iyi bi doktordu ates dusurucu verdu bi cay kasigi birde burun spreyi
AlininAnnesi12 Kabarik bilmiyorum canım başka doktora da git bende ilaç yazmasını söylemiştim doktor yazamam yenidoğan olduğu için dedi