Mom4565 Ecemcansuc 5. Aylıkken beslenmiyorduk 4 aylıkken bıraktık gece beslenmesini doktorum tavsiyesiyle.
Ecemcansuc Fatmaaa22 gece 1 saatte bir ağlayarak uyanıyor her seferin de emzirdim bu sefer meme bağımlısı olduk :(
Mom4565 Defne-Bade bı anda kestim Doktorum öyle söyledi 😊 uyanmiyordu çünkü bı kaç kez uyandı sonra uykuya daldı kolay oldu.
Fatmaaa22 Ecemcansuc bir saate acıkıyor mu yoksa uykusu bölündüğü için mi emmek istiyor eğer acıkmıyorsa uykusu bölündüğü için emmek istiyorsa emzik vermeyi deneseniz
Mom4565 Ecemcansuc çok uzanıyor du zaten . Uykunun daha önemli olduğunu söyledi doktorum. Kestik bunun için.
Ecemcansuc Fatmaaa22 bütün emzik markalarını denedim asla kabul etmiyor meme bağımlısı olduk ama uyku eğitimine başladık çok şükür gündüzleri çom güzel ama geceleri ağladığında acaba acıktımı diyorum orası kafamı karıştırıyor
Fatmaaa22 Ecemcansuc isterseniz doktorunuzla bu konuyu bir görüşün bu aylarda gece beslenmesi azaltılır mı bilmiyorum ağlamayı başka nasıl kesebiliriz diye belki bir önerisi olur