Azraam 2 aylık bebeğim var kollarından tutunca ayağa kalkıyor 5.6 saniye ayakta durduruyorum tutarak çokmu tehlikeli acaba
Fatmaaa22 Azraam çok doğru bir hareket değil diye biliyorum isterseniz yine de bir araştırın. Ama batmalar olabilir
N54esrin Azraam evet tehlike derecesini bilemem ama iyi bişey değil o daha çok küçük 6 aydan önce uzun süreli ayakta bırakmayın diyolar heleki 2 aylık bence bunu denemeniz için biraz daha zamanı var 5 6 aylık olsun öyle denersiniz ama şimdi çok küçük ki
Bebegimm1 Azraam 5.ayindan sonra ayaklarinin ustune bastirdim 2 aylik bebek tum agirligi ayaklari taşıyamaz
Cinar2502 Azraam 2 aylık bebekten ne istiyor ne bekliyorsunuz acaba? Az rahat bırakın lütfen bebekleri.
Azraam Cinar2502 çok rahat bırakıyorum ikinci çocuğum zaten ilki böyle değildi bu çok hareketli kendisi kalkmaya çalışıyor bende kollarını tuttuğum hibi kalkıyor
Bebegimm1 Azraam evet yapmayin kalcasi bile tam oturmadi anlik ayakta durur ama bu 2 aylik bebek ayaklarinin ustune dik basiyor durabilir demek icin cok erken. reflex olarak oyle durur sonra unutur. aman yapmayin Allah korusun bir yeri zarar gormesin
Saripapatyammm Azraam Tehlikenin farkindasiniz, Allah korusun kemiklerine birsey olur filan diyorsunuz. Ozaman bastirmayin.
Derin282021 Azraam doktorlar kemik gelisimi icin 6 aya kadar basmamasini oneriyor,yine de kendi doktorunuza danisin isterseniz