Ayca_ogun1 Merhaba anneler bebeklerinizi kaç aylıkken kreşe verdiniz, nasıl alıştılar kreşe , ne gibi zorluklar yaşadınız , kısacası nasıl bir süreç
Mutluefe Ayca_ogun1 sizin ne kadarlık ablamın çocuğu gitti 1.5 yaş hala devam ediyor gayet sosyalleşti çocuk. Yanımızda yaşadığı için tüm detayları biliyorum.
Fatmaaa22 Ayca_ogun1 ben 4 aylıkken çalıştığım ve bakacak kimsem olmadığı için mecbur özel bebek bakım evine (0-3 yaş) verdim. Su an 9 aylık çok memnunum kendi ayındakilerden daha ileride gidiyor
Ayca_ogun1 Mutluefe benim çocuğum daha 17 aylık ama 2 yaşında felan göndermek istiyorum bir araştırmak istedim çünkü bebeğim hiç benden ayrılmıyor afedersiniz wcye bile zor gidiyorum kimseyi istemiyor
Ayca_ogun1 Fatmaaa22 birazcık içim rahatladı benim bebeğim bana çok bağlı şuan 17 aylık ben 2 yaşında düşünüyorum arkadaşı felan olsun istiyorum
Mutluefe Ayca_ogun1 gönderin hem sosyale şir yalnız tek sıkıntı her gün hasta oluyor. Doktor da dedi kreşe gidiyorsa bir kaç ay biri biten biri başlayan Hastalıkları olur dedi öyle de oldu bağışıklık kazanmaya çalıştıkça hasta oldu
Fatmaaa22 Ayca_ogun1 bağlılığını gidermek için yöntemler var ileride sıkıntı çekmemek için şimdiden araştırıp uygulamaya başlayın isterseniz
Ayca_ogun1 Mutluefe ya illaki hasta olur çocuklar sürekli birbiriyle beraberler anlamadıkları için ağızlarına herşey sokuyorlar felan
Mutluefe Ayca_ogun1 aynen tek sıkıntı o kaliteli bir kreşse gerisi harika yeğenim İngilizce bile öğreniyor baya da ilgililer