PrensesAnnesi1 37.0 , 37.5 arasi cikip cikip duruyor inmiyor bi turlu dusta aldirdim napmam lazim 5 aylik buarada kizm
deletedmom173 PrensesAnnesi1 geçmiş olsun 38 olmadığı sürece normal diyor doktorlar ateş düşürücü şurup verin calpol parol
Seydameva PrensesAnnesi1 geçen bizim kızında çıktı hastaneye götürdüm 38.5 altındakilere biz Ateş demiyoruz dediler soğuk kompres yaptılar biraz çay kaşığının ucuyla calpol verdik ateşi düştü 2 gün sonra nezle oldu nezle yapabiliyormuş öyle
Elifbusram PrensesAnnesi1 Benim kızımda dün ateşlendi 38.3 tü dişten şüphelendim çünkü hiçbir belirti yoktu. İçim rahat etmedi hastaneye gittim doktor muayene etti diş yokmuş bi hastalk belirtiside yok dedi. Kan aldılar burundan sürüntü aldılar bir değeri yüksek çıktı grip tarzı bir virüs varmış bu ara salgın ondan olmuş dedi.
Caglaa PrensesAnnesi1 diş etlerine bi bak şişmiş mi beyazlamış mı? Anca öyle anlaşılır heralde. Çünkü diş atesi en fazla 37.7 oluyormuş
Kturna Biz de öyleydik biraz nezle olmuş doktor 1 tam 1 yarım çay kaşığı calpol ver dedi dişten de çıkmış olabilir dedi iki defa öyle verdim çok şükür bi daha oynamadı öksürük hapşırık var mı
19052019 PrensesAnnesi1 bizde geçen hafta aynı ateşlendik dişten dediler duş aldır bezle soğuk kompres yap calpol ver bizim ki sabahtan geceye kadar düşmemişti geçmiş olsun
nurayuzun PrensesAnnesi1 38 olmadığı sürece ilaç verme gülsuyu ile sil koltuk altını boynunun altını alnını tek kat tut üstünü canım