Annesininmucizesi_ Merhaba güzel anneler😌 noktabebeistanbuldan oda takımı satın alan anneler var mı ürünlwr nasıl kaliteli mi tesekkür ederim yanıtlayanlara
Defneninannesie Annesininmucizesi_ ay bende mesajlastım orayala almayı dusunuyrum Montessori yatak ınsallah bırılero vardır 🤣
Annesininmucizesi_ Deletedmom484545 maalesef doğu görevinde olduğumuz için çoookkk uzaktayım ağrı doğubayazıtta
Annesininmucizesi_ Deletedmom484545 çok sevinirim Allah razı olsun sizden 🥰🥰🥰🥰dönüşünüzü bekleyeceğim
Deletedmom484545 Annesininmucizesi_ ne zahmeti canım görümtülü ara canım magazayı tavsiyem sana baska sehirdesin ya gösteriyorlar senden de allah razı olsun
Annesininmucizesi_ Papatya41 çok hayırlı olsun bizimde öyle bi durumumuz var o yüzden merak ettim bende 🌸eğer önceden kurma gibi bi durumunuz olursa burdan yazmanız mümkünmü 🌸🌸🌸
Annesininmucizesi_ Deletedmom484545 öyle yaparlarsa çok güzel olur 🌸çok çok çok teşekkür ederim canım 🥰🥰
Papatya41 Annesininmucizesi_ tabiki yazarım ama alıp memnun kalan arkadaşım vardı , bana o önerdi orayı