endlesslove Merhaba bugünü saymaZsam regliöe 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ve çok silik çizgi vardı damlatır damlatmaz o çizgi hayalet gibi çıktı kurudukça da belirginleşti, yanıltır mı sizce?
1papatyam endlesslove Merhabalarrr, erken gebelik testi hakkında pek bilgim yok ama ben kızıma hamileliğimi reglime 1 hafta kala normal gebelik testinde ki silik çizgiyle öğrenmiştim.🦋
TheLatte endlesslove adetime 3 4 gün kala normal testle öğrendim hamile olduğumu . Doğru sonuç olabilir tekrarlayın .
Asl90 endlesslove ben aynen bu şekilde öğrendim. 5 gün kala test yaptım çok net değildi ama çizgi çıktı şu an 16 aylık oğlum var. Bence hamilesiniz hayırlı olsun
endlesslove 1papatyam Merhaba, ya benim çok silik çıktı yani ondan bir iklemde kalıyorum. Eylül ayında bir düşüğüm oldu o zaman düşünmüyordum sonra denemek istedim çünkü çok üzülmüştüm şimdi böyle olunca heyecanlandım🥰 bu arada Allah bağışlasın kızınızı🧡
endlesslove Balkizlarim Telefonda gözükmüyor atayım ama çıplak gözle bakınca gözüküyor yani tek görende ben değilim o yüzden iklemde kaldım komşum da gördüğünü söyledi ya yeni ya da test yanıltıyor dedik buryaa sormak istedim😇
eceozdemir1811 endlesslove hayalet gibi sanki bise gördüm gibi bnde bncede tekrar yalım istiosunuz galiba ins vardır bnde istiyorum 2. Yi banada dua edin🤗
TheLatte endlesslove bende gördüm cizgiyi ama sanki biraz daha yakın olması gerekmiyomu diğer cigziye .
endlesslove Kirmiziburun Yaa gerçekten sizde gördünüz mü inanın çok heyecanlıyım tekrarlayacağım çok teşekkürler😇😊
endlesslove Asl90 Ya çok teşekkür ederim gerçekten anlatamam heyecanımı😇😇 İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyimdir teşekkür ederim🥲🥲
endlesslove TheLatte Bilemiyorum öyle mi olması gerek. 2 aydır yapıyorum geçen ay hiç çıkmamıştı bembeyazdı