bahardonmez Bebegim 6 aylik uykusuzluktan yavrum mafoldu gozler kipkirmizi asla uyumuyor. Ben her yolu denedim memede uyuyordu onuda uyumuyor simdi bugun gunduz hic uyumadi. Zararini yada yararini goren anneler yazabilir mi?
Esranurrr bahardonmez doktorlar son araştırmada yan etki görmeye başlamışlar diye okumuştum bi yerde 🤷🏽♀️
Ceren1234 bahardonmez valla canm benim kızımda neredeyse geceleri hiç uyumamaya başlamıştı bu damladan aldım çok şükür uyksuu düzene girdi ilk başlarda bana göre etkisi yok gibi geldi ama sonradan fark ettim ilaç sayesinde düzeldi bence bir şişenin yarısına geldim şuan düzene girdi diye vermiyorum bence sende alıp dne
Klymeneninatlasi bahardonmez dün bununla ilgili bir anne çok güzel bir post açtı sizi oraya etiketleyeceğim
Mlkhrn bahardonmez yakın zamanda biri bu damla ile ilgili bir post açmıştı. Bitkisel olduğunu söyleyenler var ama öyle değil falan diyordu. Ben kullanmıyorum ama içeriğine baktım sodyum benzonat var. Koruyucu bir kimyasal. Melisa papatya ve ıhlamur varmış içinde. Siz direk bunların çayını verebilirsiniz 2çay kaşığı kadar
selosunannesi Bitkisel içerikli uykusuna yardımcı olması için damla Melisa ekstreti var fiyatı 79 civarı
Alpaslanmom Ceren1234 kullanmayı bıraktıktan sonra düzende bir bozulma oldumu bir de benim oğlumda 10 aylık yaklaşık bir aydır geceleri 3 4 saat uyuyup gündüz olmuş gibi oynamak istiyor gündüz uykusu da azaldı bende cok kararsız kaldım düzen otutrmaadım uykusunda
bahardonmez Klymeneninatlasi ne tatli anneler var sizin gibi tesekkur ederim okudum ve vazgectim almaktan
esrefiMahlukatAnasi Forumda bir aratın isterseniz, yanılmıyorsam bugün bir hanım bununla alakalı doğal olmadığını anlatan bir başlık açmıştı. İçeriği çok da temiz değil diye anladım ben, bir araştırın bence.
Deletedmom_49 bahardonmez @TheBaby canım arkadaşımızın profiline girip okuyabilirsin onun hakkında içerik araştırmasını 🌸
Buglemim09 bahardonmez ben kullandim 11 aylikken aldim cok fazla uykuya direndigi gunlerde verdim. Verdikten yarim saat sonra daliyor uykuya bi zararini gormedim. Ama dedigim gibi surekli kullanmadim ayda 1 2 belki aliskanlik yapsin istemedim. Cok tukendigim yoruldugum zaman verdim.
Ceren1234 bahardonmez uygun tabiki ayına göre bir damla koyuyorsunuz mesela kızınız 6 ayliksa 6 damla vericeksiniz içerisinde papatya Melisa var bitkisel yani ben zararıi görmedim doktorunuzada sorun içiniz rahat etsin
tugraninannesi1 Klymeneninatlasi bnde kullanıyorum ne gibi bi zararı var? rica etsem beni de o posta etiketler misiniz?