Balevlatlar123 24 aylik kizim var telefona cok bagimli yemeklerini asla videosuz yemiyor mama sandaltesine oturdugu gibi ac ac diye agliyor acmasan hem kiyameti koparir hemde gun boyu bir lokma bile yemez esimle hergun bu konu yuzunden kavga ediyoruz nasil unutturabilirim bu telefonu kizima
bilgibulutu Balevlatlar123 teléfonu tamamen ortadan kaldır. sen eşin elinize almayın onun yanında, 1 2 gün aglayıp susacaktır sonunda alısır diye düşünüyorum🤔
Denizer Balevlatlar123 Canım bunu ona alıştıran sensin kusura bakma ama başta hata yapmışsın ağlamasına bakmayıp açma bence bi süre sonra alışır yer diye düşünüyorm.
Ftmsnny Balevlatlar123 üzgünüm ama bu konuda kızınızın hiçbir suçu yok. Burak’ın yemesin çocuk bu eninde sonunda yiyecek ama her ağladığında istediğini yaptığınızda bu böyle sürüp gidecek maalesef
TugceSenelKavak Balevlatlar123 @Ayb bu hanımefendi uzmandı yanlış hatırlamıyorsam. Bir danışmanızı tavsiye ederim. Umarım en kısa sürede çözebilirsiniz bu sorunu. Bu aşamada sabır diliyorum.
Balevlatlar123 Internet dayanmiyor bu ay 30 gb ustu ek internet yaptim korkusundan internetsiz kalamiyo twlefonum
ozi Balevlatlar123 bitti bozuldu diyin o gün sizde telefonu kullanmayin. Biraz ağlar ama bu şekilde olmaktan iyidir. Yemek yerken dikkatini çekecek başka degisik bir sey verin eline ama mama sandalyesine oturmadan once verin ve onla birlikte otursunbiraz oyalansin sonra yemeğe gecin. inşaAllah kurtulursunuz bu durumdan
Balevlatlar123 Denizer nerden biliyorsun benim alistirdigimi peki oyle birsey yazdimmi ben hangi anne ister cocugu boyle olsun
Pegasus Otizmi tetikliyor. Yaşına uygun eğitici oyuncak alın ve birlikte oynayın. Zamanla unutuyolar. Yeğenim öyleydi otizmden şüphelendiler. 1 ay yanında kalıp ilgilenmiştim. Sürekli video izleyerek yemek yediği için 1 haftada kilo verdi. Yemek yemek istemedi ama sonra alıştı. Şimdi açsanda bakmıyo
Balevlatlar123 Pegasus birsuru oyuncagi var odasi tiklim tiklim ama mama sandalyesine oturunca illede ac diyor
Balevlatlar123 Ftmsnny ben degil esimin ailesi yuzunden boyle oldu birlikte yasiyoruz cocuk gik dese hemen ay sana kurban olurum al al aglama modundalar ben birak anne aglasin susar diyorum bana kiziyorlar
Janss Balevlatlar123 Bozulduğuna ikna etmeye çalışın ama siz de hiç elinize almamalısınız . Mama sandalyesi oyuncakları var sesli ışıklı onlardan alabilirsiniz belki ilgisini çeker .
Prensiminannesi Balevlatlar123 ne zamandan beri telefon veriyorsunuz eline ? Ya da izletiyorsunuz telfondan birşey?
Duygual Balevlatlar123 Bizim aile de bıraksan verecek eline ama ne zaman eline telefon vermeye çalışsalar uyardım, şimdi oğlumun yanından kimse açmıyor telefon, vermeye cesaret de edemiyorlar. Tecrübe olmuş, ikinci çocuğunuza daha farklı davranırsınız.
Ruheyma Balevlatlar123 müsade etmeseydiniz keşke. Bağımlılıklar üzüyor sonrasında. Allah kolaylık versin. Ağlasada sızlasa da göstermeyin bırakın alışacaktır. Yemek yemiyor diye dert etmeyin. Acıkınca yiyecektir