alyaninannesi1 3 Ay 16 günlük bebeğim var Kızlar Sezeryan Göbeğinizi Nasıl Erittiniz ? Tavsiyeleriniz Varmı ?
Hamza5353 alyaninannesi1 Allah Allah sezeryan göbeği gidiyor muydu kim eritmis 😂😂 ikinci doğumum göbeği eriten söylesin lütfen bizde faydalanalim😂🤦
papatyaannee alyaninannesi1 yemene içmene dikkat edersen ve bol su gidiyor benim öyle gitti şahsen 10 kilo verdim üstelik
Zlm alyaninannesi1 yürüyüş yapardım ara ara mekik çekiyorum bu sırt üstü yatıp yapılanan adını yanlış yazdiysam diye karıştıririm ikisini 😁
54asliii Korse tayt var canım ben kullanıyorum işe yarıyor vicudu sıkılaştırıyor almanı tavsiye ederim
Hamza5353 54asliii hangi marka acaba benimde az bı göbeğim var kat gibi kesi arada kalıyor işe yarıyor mu
54asliii fresh_mom sürekli giyiyorum hiç çıkartmıyorum yoksa bi işe yaramaz zaten devamlı giymeniz lazım hem evde de çok rahat oluyor tayt inanki, ben bir giydim vicudumu inanılmaz sıkılaştırdı sürekli giyiyorum ben hiç çıkartmıyorum
54asliii Hamza5353 ben faydasını gördüm valla instagramdan sipariş verdim kodexkorse diye bi sayfa , ama sürekli giyiyorum hiç çıkartmıyorum altımdan rahatlık konusundan da çok rahat hem
54asliii Hamza5353 benimde 2 ay oldu yapalı dikişlerim kendine gelince giydim hemen bidaha da çıkartmadım tayt sıkıyor çünkü
Ahsendsl 2 doğumum da normal oldu ama etrafımdaki herkes sezaryen doğum yaptı. Göbeğin sezaryenle normal doğumla alakası yok sanki? Bünyeyle alakalı bence. Bir de emzirirken çok gidiyor. Ama gevşeklik sporsuz gitmiyor tabi :(
Memfis- Bende göbek kalmadı hiç eski Halime döndü bakalım ikinci bebeği düşünürsek sezeryanda ne olacak 😅 ama ilk zamanlar korse taktım .
cileklicheesecake Memfis- zaten arkadaş sezeryan göbeği demiş siz normal doğum yapmışsınız bilmezsiniz 😂🤙🏻