AcemiHemsireanne Merhaba arkadaşlar siyah ankastre fırın alacağım ne kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mı memnun musunuz 😊
Anneyimm2 AcemiHemsireanne merhaba siyah mı asla ocagı siliyorum fırını siliyorum ama hıc silinmemiş gibi beyaz tavsiye ederim kesinlikle cok pişmanım siyah aldığım için
Lilav21 AcemiHemsireanne ayyy sakın siyah almayın pişmanlıktır temizlemekten bıktım artık 🥲 şimdi alacak olsam kesinlikle gri alırdım
Purpura26 AcemiHemsireanne Siyah asla alma. Ben bekonun gri cam olanını kullanıyorum. Ama gri yoksa beyaz al
AcemiHemsireanne Anneyimm2 Lilav21 Minigimm1 Purpura26 Goktugmom_ Yaseoo Yaseoo Ama arkadaşlar benim davlumbazım ve ocağımda siyah 😂
Lilav21 AcemiHemsireanne o zaman şimdiden kolay gelsin 😂 normal bezlerle güzelce temizledikten sonra en son mikrofiber cam beziyle silersen lekeleri en aza indirirsin 🙈😂
Gececi AcemiHemsireanne benimki gri hiç memnun değilim siyah içinde hep kötü yorumlar duydum en iyisi beyaz cam
Eslemin_Annesiii AcemiHemsireanne siyah alma canim tozu tüğü çok belli ediyormuş hiç tavsiye etmiyorlar kullananlar gri al ben gri kullanıyorum arceligin