Meri-Meri Umay2312 şuan tamda bu şekildeyim memede 1 dakika bile durmadan bağırıyor sonra yine biberona geçiyoruz mecbur
Meri-Meri ndemirs olabilir haklısınız cidden 6 ayı tamamlasaydık bari diyorum hep şuan çok küçük bide çok üzülüyorum
Poyraz42 Meri-Meri ben birde tek başıma olduğum zamanlar kucağımda ayaga kalkıp sallıyorum sonra tekrar veriyorum her zaman memeyi teklif ediyorum saatli yapmıyorum her yolu deniyorum bırakmasın diye
Meri-Meri Poyraz42 inanın tek bile değilim kardeşim yanımda o alıyor sallıyor unutturuyor tekrar koyuyoruz memeye ya giç almıyor ya alıyor süt gelince bırakıyor çok geldiği için sevmiyor herhalde biberon rahat
Meri-Meri Poyraz42 merhaba emziremiyorum malesef biberonla devam ediyorum doğduğunda uç ile emzirmiştim inanın onu bile almıyor 1 dk sonra bağırıyor artık bitik durumdayım çok üzülüyorum
Poyraz42 Meri-Meri imkanınız varsa bence emzirme danışmanıyla görüşün instagram da gebeanne var mesaj atın bence durumunuzu geri dönüş yapar inşallah mutlu haberlerinizi alırız