benim-kalbim-o anayimbennana Çok az bişey verebilirsinizi ilk defa vereceğiniz için gaz yapabilir üzerinede biraz kimyon atın rahatsız etmesin bebeğinizi daha sonra yavaş yavaş porsiyonu artırabilirsiniz.
aylizinannesiii anayimbennana Sebze çorbası yapabilirsin o aylarda ben sebze çorbasına bir tutam pirinç koyup hasliyordum blenderdan çekiyordum cok guzel oluyordu havuç kabak soğan patates filan
anayimbennana aylizinannesiii ya hep onu yapıyorum bende çocuğa oda sıkıldı sanırım artık 🤣 başka ne çorba yapabilirim yA
aylizinannesiii anayimbennana yogurt yiyorsa denediğinde alerjisi olmadıysa pirinç başlayıp yogurtlu corba yapabilirsin blenderdan cekebilirsin ben o zamanlar cok hevesliydim vitamin olsun diye ama alerjik bebekti icimde yara olarak kaldi simdi yiyor cok sukur
benim-kalbim-o anayimbennana Rica ederim. Mercimek çorbası yapacagınız zaman içine biraz brokoli patates havuçta atabilirsiniz değişik olur buda bi çorba tarifi olsun 😊
yaseminoztrk anayimbennana ben 8. Ayından sonra vermeye başlamıştım ona rağmen akşam biraz rahatsız ediyor gazdan dolayı
Mys01-01 anayimbennana 8 ay 5 günlüğüz 5 gün önce basladım vermeye içine kimyon koyarak bugun kuru baklıyata da gecelım dedı dr pişirmiştim isabet oldu