BenimMasalim Deletedmom4444 size bir barkod numarası vermiş olmaları lazım onunla aratınca daha net bilgi alırsınız
PortakalKokulum Deletedmom4444 bende dün aksam 7de verdim bıgün öğlen 2yi geciyodu çıktı, vakalar coğaldığı için yoğunluk oluyomuş
Deletedmom4444 BenMathilda Tahmin ettigim gibi negatif cikti.Burun tikanikligida enfeksiyondan sanirim.☹️
Deletedmom5447 Deletedmom4444 hastaneyi arayip görüşün bence banada e nabizda aynisi olmustu hastaneden öğrendim sonucu
Cancansmom Deletedmom4444 aa çok sevindim, gripsin o zaman, gene de dikkat et canim, grip de hafife alinacak bir hastalık degil. Biz de ailece grip olduk, ağır geciyor.
Deletedmom4444 Cancansmom Hem enfeksiyon hem grip bakma ben de bay kotuyum burnum tikali beynime oksijen gitmiyor 🤓Zorla ayakta duruyorum mecburen.
Ozgeruya Deletedmom4444 evet normal bnde öyle düşünmüştüm ama daha sonuc cikmadigi icin oyle diyormuş
Cancansmom Deletedmom4444 evet evet, mesela benim şu an bitti gibi ama burnum hala tikali,ne pis bir gripmis anlamadim.