Gizemeren Arkadaşlar bebeğim 3 aylık prima kullanıyoduk bu zamana kadar aslında böyle şeyleri kullanırken hep okurum prima algıda bir numara olduğu için güvendim kullandım bi sıkıntım olmadı şuana kadar ama içeriğinde petrol içeriklidir diyo bende sleppy aldım biraz kızarıklık oldu sağlık ocağına götürdüm sadece kızarmış pişik değil dediler sudocream sürdüm geçti 1 haftadır kullanıyoruz 3-4 sefer çişi arkasına geçti aklım primaya geri dön diyo ama içeriğinde kötü bişey olduğunu bile bile vermek istemiyorum vicdanım kabul etmiyo bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı sleppy-prima🙄
Mervea Gizemeren prima kullanıyorum bir kaç kere başka beze geçmek istedim pişik oldu döndük primaya hangisi size iyi geliyorsa ona devam edin
Aysktr Gizemeren prima ile baslayıp sonra bez değiştirenler hep aynı dertten muzdarip sanırım tanıdıklarım da aynı sekilde hicbir bez markası yaramıyo ben sleepy ile basladım hic öyle bi problemimiz olmadı bez büyük mü geliyo acaba
Deletedmom212 Gizemeren canım biz 5 aylığız bende prima kullanıyordum şimdi bimin bezini kullanıyorum gece uykuya yatmadan altını degistiriyorum sabaha kadar daha hiç sızdırmadı pişikte olmadı. Biz daha hiç pişik olmadık ne primada nede bimin bezinde belki yapısıylada alakalı olabilir canım
[silindi] Gizemeren sleepyi bende beğenmedim gerçekten kakası çişi hep geçiyor kıyafetine yatağı hep battı a101 in bezi çok güzel ben ondan memnunum prima cok pahalı ve içeriğide kimyasalmış gerçekten
Gizemeren Aysktr yani kilosuna göre aslında ama kenarında lastikler iz yapmış diye biraz bol bağlamıştım belki ondanda olmuş olabilir
Fatmako Aysktr ben primayla başladım ama Pişik yaptı aldıgom 3 paket de elimde kaldı hatta. Molfix 3d teknoloji olana geçtim çok memnunum
Yavuzuannesi2012 Deletedmom212 bimin bezinde berbat bir koku war paketi olduğu gibi attım. Ayrıca 3 saat sonra bez sızdırdı
Ayseguler [silindi] soffio kullaniyorsunuz sanirim bende onu kullaniyorum ama bacak aralari ve gobeginde kizarik iz birakiyor bugun sleepy Layim diyorum sizdedd varmi bu sikinti
Durucumm Gizemeren bebegim yeni dogdugunda prima kullandik sleppy daha hesapli geldi ona gectik ama kagit gibi dokusu vardi sertti yandan cis cikiyordu vs molfix i denedim gayet memnun kaldim hem hesapli hemde sizma falan yapmiyor ama bu mevzu bebeginizin cildiyle alakali o belirleyecektir ne kullanacaginizi
Durucumm Esestutu ama molfiks aldim iki gun once migrostan 120 adet 70 lira tanesi 62 kurusa falan geliyrdu
Ebrumarbling Gizemeren bu zamana kadar herkes prima kullandi ne oldu bisey olmadi kimseye sakinan goze cop batar bu ulkede insana deger verilmiyorki hic bir denetleme yapilmiyor bebekleriniz alissin herseye iceriklere bakinca insan kafayi yiyecek gibi oluyor bakmadan kullanin
yldrm986 Gizemeren petrol içeriği çoğu bezde var ,bu bezlerin hepsi doğaya düşman, bebeklerimizin de sağlığını tehdit ediyor.Yıkanabilen bezler var tekrar kullanılabilen,ben de araştırıyorum,babyneo diye bir marka var bilgin olsun canım...
MerveAtalay Gizemeren primayla basladim baslarda memnundum sonra sleppye gectim 3 defa disina cikardi simdi molfixe gectim cok guzel memnunum
Aylnemir Gizemeren prima hiç kullanmadım oğlum 4 aylık sleppy kullanıyordum 2 sefer soyuldu resmen çocuk pişik oldu evy baby tavsiye ederim canım dene mutlaka fiyatı da 54 adedi 30 tl
Yavuzuannesi2012 Aylnemir bende evybabye yeni geçtim primadan geçtim sleepy, bimin bezi ve migrosun bezi miniesi kullandım hiç memnun kalmadım ama evybaby tam prima yapısında çok memnun kaldım
Merveyavuz Gizemeren Prima'dan Sleepy'ye geçenlerdeniz bizde ve çok memnunuz. Ne pişik ne sızdırma hiç bir sorun yaşamadık. Bir numara büyük alıp deneyin o zaman sızdırma yapmaz belki. Ama biraz yapıyada bağlı tabii oğlumda pişik yapmayan sleepy yeğenimde yaptı mesela 🤷🏻♀️ Sleepy kendi ürünümüz gayette güzel yapmışlar. Sleepy'ye geçtikten sonra prima'dan nefret ettim diyebilirim. Kimyasal oluşu o kokusunun paketi açar açmaz tüm odaya yayılışı. Sleepy'de o kokuyla karşılaşmadım mesela. Güzel kokuyor diye rahat hissediyoruz belki ama Prima'nın kokusu o kadar fazla ve keskin ki benim boğazıma kadar kaşındırıyorken bebeğe neler yapmaz 🤷🏻♀️
DefneHiraa Benim de kızım 4 aylık doğduğundan beri sleppy kullanıyoruz 2 kez sızdırdı oda ilk doğduğu zamanlar onun dışında daha hiç olmadı bende memnunum
Rose Gizemeren Bende sleppy kadar berbat bez görmedim ben bebegim dogdugundan beri prima premium care kullanıyorum 2 Bucuk aylıkken sadece bı kere sleppy denemek istedim dogal dıye her taktıgımdamı tasırır üstüne geciyodu gece tekrar soy yenıden gıydır derken resmen bı bez yuzunden gece uyku duzenı bozuldu 3 gunde hemen pişirdi bebegmn poposunu devam etmedm attım çöpe tekrar primaya döndk