Saykoogg Dün ipek kirpik yaptırdım yaptırdığım yer bi gözüme daha çok kirpik yapmış diğerine daha az çok olan kısımdan bi kaç tane çıkartmam mümkün olurmu acaba bilgisi olan yazabilir mi takıntı oldu bi gözüm daha az duruyor sinir oldum
bireylulannesi Saykoogg hayır kendi kirpiklerinizi koparırsınız yaptırdığınız yere gidin onlar çıkarsın
Saykoogg bireylulannesi gitmeye utanıyorum bana bu kirpikleri hediye olarak yaptı gidipte bi kaç tanesini çıkartın demek utandırıyor hem kirpik yaptık hemde beğenmemiş derler diye korkuyorum ama bariz bi gözümdeki kirpikler daha az belli oluyor çok olan kısımdan sökmek istiyorum kessem nasıl olur acaba kirpiklerim kopsa da sorun değil zaten normalde de hep kopuyor çıkıyor yenisi ama koparırken hepsi mi kopar acaba bilemedim 😔 bu şekilde de aynaya bakınca görüntü beni çok rahatsız ediyor
bireylulannesi Saykoogg ben daha önce İpek kirpik kullandım.Çok mu fazla birkaç tane çıkarsanız yeterli mi?
Saykoogg bireylulannesi gözümün dış kısmında fark var bi gözümde daha çok kirpik var bi gözümde daha az 3 4 tane çıkarsam eşitlenicek gibi geliyor kesebilirimde kökten ama tek korkum hepsi birbirine yapışıksa düşerler mi acaba 😂
bireylulannesi Saykoogg hepsi birbirine yapışık değil canım İpek kirpik kendi kirpiklerine tek tel yapıştırılıyor Birinden yardım istesen ben olsaydım çıkartırdım valla
Saykoogg Vanilya çok çekiniyorum ya hediye etti giderken bile çok utandım yük gibi hissettim böylede takıntılıyım bana yapılan iyiliklerde kendimi kötü hissediyorum 😏
Saykoogg bireylulannesi hallettim söktüm 3 tanesini zaten bi uca 5 kirpik falan takılıymış 3 tanesini sökünce eşitlendi bitanesini sökerken kirpiğimde koptu diğerlerinde kopmadı teşekkür ederim çokk ♥️