Eymennnnn Habibe08 similacı bende kullandım gayet güzel mana bebeğe hem kilo aldırıyor hemde gaz sorunu tuvalet sorunumuz olmuyor humano mama daha iyi tabi onuda kullandım o pahalanınca similaca geçmiştim durumunuz varsa humanayı denemenizi tavsiye ederim
MuhammedAmine Habibe08 bebelac gold denediniz mi ? Güzel kilo aldırıyor kabızlık yapmıyor benim oğlum kolik çok gazlı ve kabızlık çeken bir bebekti hipp ile düzeldi ama hipp kilo aldırmadı bebelac gold daha iyi
balsevdigim Habibe08 ben kullanmıştım hatta koli ile alıyordum. Daha sonra protein değeri yüksekliği olduğu ilerde obezite yaptığını öğrendim bıraktım
Helloyagmur Habibe08 kesinlikle tavsiye ediyorum sariligimizdan dolayi arastrip baslamistik cok mennunum sma ve aptamil hem gaz hem kusma hemde kabiz yapmisti bebegimi smilac ta hic sorun yasamadim
Habibe08 Eymennnnn sadece mama verdigim icin o kadar pahaliya kacamiyorum cunku gercekten cok cabuk bitiyo similac da eger onun gibiyse daha uygun benim icin
MuhammedAmine Habibe08 int. Sitesinden alıyorum en son hepsiburada dan sipariş verdim 2 kutu 150 lira 1.800 gr
Habibe08 MuhammedAmine uygunmus fiyatida similac herkes kullanmiyo ama kullananlar cok memnun olduklarini soyluyolar gaz acisindan ozellikle