beysenyil Oğlum dünden beri kendi kendine oyun ederek dönmeye başladı. Bugün daha aktif oldu bu hareketleri. 5 ay 18 günlük, kimisi geç kalmış diyor kimisi çok hareketli erken dönmüş diyor 🤔 sizin bebekleriniz ne zaman döndüler 🙂
Serenaycaner beysenyil Hee çocuğun gelişimi ayrıdır kimsi hemen döner yürür diş çıkarır erkenden kimsi hemen dönmez yürümez diş çıkarması 9 10 ayı bulur bizimkisi 5 aylık 2 buçuk aylıktı ilk sırt üstünden yüz üstüne dönmesi şimdi halıda bir uçtan bir uca gidiyo her bebek kendine özeldir böyle değerlendirmek lazım hiç kimseyide dinleme senin bebeğin sana özel 💙
birtosbikannesiii beysenyil benim oğlum 6 aydan sonra dönmeye başladı şimdi yuvarlanıyor her yere hatta daha biraz önce dalgınlığıma geldi düşüyordu az kalsın 🤦♀️
beysenyil Tugce- sağa sola daha önce dönüyordu. Şuan bildiğiniz yuvarlanıyor 😄yüz üstü dönüyor tekrar sırt üstüne gelmeye çalışıyor
beysenyil Serenaycaner yorumlarda herkes farklı zamanlar yazdığını gördükçe, sizin yorumunuza gerçekten hak verdim 🌸
beysenyil birtosbikannesiii çok dikkat etmek gerekiyor artık, ne zaman nereye gidecekleri belli olmuyor 🤦🏻♀️
Morvy beysenyil kızım 3,5 aylıkken döndü şuan 4 ay 9 günlük yüzüstü dönüyor sürekli ama sırt üstü geri dönemiyor bütün günüm onu döndürmekle geçiyor diyebilirim😂sırt üstü nezaman dönebilecek acaba🥲
birtosbikannesiii beysenyil elindeki oyuncağı düşünce veya eliyle ittirince tekrar almak istiyor o gittikçe kendide gidiyor 😁
beysenyil Tugce- bizimki de öyle sağa sola çok dönüyordu. İki gündür yüz üstü daha sonra sırtüstü dönmeyi aktif yapmaya başladı 🙂
BeyazPapatyam beysenyil iki buçuk aylıkken donmeye başladı bırakmadım yalnız kanepede kenarda o zamandan Beri şimdi uç büyük aylığız yatağında koyduğum gibi bulamıyorum 360 derece donmuş hallerde buluyorum ☺️
Morvy beysenyil inşallah ya yüzüstü durmayı hiç sevmiyor çığlık atıyor birde ama dönmekten asla vazgeçmiyor😁
Morvy Boranimmm bu aralar benimkide kucaktan inmiyor ama dönme konusunda her bebek farklıdır kimisi geç döner ikiside normal