basaktpe12 Kızlar e bebekten ihtiyaçlarımı aldım 2çocuk var çıkamıyorum eşimde gitse yanlış alıp geliyor gelecek olanlar çok ihtiyacım olan şeyler Burdan alışveriş yapanlar kaç günde veya hafta da elinize ulaştı
Smrenes basaktpe12 merkezi yerdeysenşz ortalama 3 gün içinde gelir.. Bu zamana kadar hep online aldım hiç sıkıntı olmadı.. Şuan bir tık daha hızlı geliyor eskiye göre..
Bal15 basaktpe12 3 günde geldi çok da hassaslar kapıda bekliyor kargo bebek uyuyodur diye zile basmamis saolsun
Findikzadem basaktpe12 3 günde geliyor ama şuan 4 gün önce aldığım ürün kargoya verilmedi sayım varms galiba gecikecegi yazıyordu zaten
basaktpe12 Smrenes İstanbuldayım ataşehirden gelicekmiş diğer yakada kalıyor ama hızlı gelir ozaman teşekkür ederim 😊
basaktpe12 EtiPetito inşallah bakalım yorumlarda çok geç geldi yazmışlar tedirgin oldum teşekkür ederim 😊
basaktpe12 Bal15 aaa ne güzel trendyol gibi zile basmayın dedikçe kapıya icra memuru gibi vurmuyorlar o zaman 😂
basaktpe12 Findikzadem 1hafta beklesem sıkıntı olmaz yorumlarda 2-3hafta gelmedi yazmışlar tedirgin oldum 😐
Findikzadem basaktpe12 yaşadığım yerde mağaza olmadığı için hep online alışveriş yapyrm hepte erken geldi
Nilarasu basaktpe12 benim 1 gun icinde geliyor cok yakinimizda ebebek magazasi var onunla alakali sanirim. Gece siparis ettigim 1 gun sonra geldi