Cihangirberna Benim oglumda bu aralar 2_3 dk emiyor bzen 5_6 dk bazen 10 dk aktif emiyor genelde ama meme reddi mi yaşayacağız emin olamıyorum daha önce meme reddi yaşadık zorluğunu bilirim
Mira2363 Cihangirberna hiç kabul etmio pompayla sağım yapa yapa sütüm azaldı ben günde bazen 1 defa mama verirken şimdi 1 defa sütümü verebiliyorum tabi bu ara hiç birini yemio
Bsancak Mira2363 mama ve süt beraber olmuyor ya illa mamayı seçiyorlar daha rahat diye keşke vermeyip dayansaydınız
Saykoogg Bsancak doğduğundan beri memeyi ağlayarak emiyor hiç mutlu değil bizde sanırım meme reddine doğru gidiyoruz 😥
Bsancak Saykoogg Allah korusun ama bende uzun süredir savaşıyordum artık bir emzirme danışmanından yardım almaya karar verdim umarım güzel sonuçlanır
Saykoogg Bsancak ben yardım aldım da hiç fayda ermiyor parayı basıp en iyisini tutarsanız o başka benim danışmanım rezillikti hiç yardımcı olmadı
Bsancak Busraakbkt bende uykusunda rahat besliyorum hatta ne zaman versem alıyor ama artık sinirlerimde bozuldu 4 saat aç kalmasına dayanamıyorum bir uzmandan yardım alıcam
Bsancak Mira2363 8 mi ooof asla dayanamam sütünüz tazyikliyse zaten onunla baş edemediği için içemiyor hiç teklif ettiniz mi yoksa kucagınıza alır almaz aglıyormu
DefneMeva0411 Bsancak Bebeğim 3 ay 24 günlük uzun zamandır yaşıyorum bu sorunu. Sağ göğsümü asla tutmuyor ters pozisyonda emziriyorum ve tazyikli süt geldiği için hafif dik pozisyonda emziriyorum. Zar zor emiyor. Sizin de öyleyse önden biraz sağın sütünüzü öyle deneyin.