Selam kızlar benim bebeğim 2 ay 12 günlük ve şu saat oldu gece uykusuna hala uyumadi her yolu denedim gunduz uyutmayaya çalışıyorum ama bana misin demiyor gece uyku ne demek onu unuttum 1 hafta önce kendimi kaybettim ve kendimi tokatladim eşim tokat sesine uyandı yarim saat başım ağırdı. Bebegim gormedi yatağında salliyordum ama görse çok korkardı diye vicdan azabından ölüyorum. Sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ama olamıyorum asla uyumuyor asla her yolu denedim ayağımda salladım beşikte pusette bebek arabasında ama bana mısın demiyor. Doktor idare edeceksin diyor. Çevremdeki insanlar anason icirmemi söylüyor kiyamam ki bebegim daha su icemezken nasil anason veririm? Gaz damlasida kullaniyor genelde kakasinida yapıyor ama en son dün sabaha karşı yaptı ne yaptıysam yaptıramadim 15 güne kadar normalmiş karni yumuşak sert değil.. Ben napicam bana bi akıl fikir verin simdi dun kaynanam bende kaldı uyandi ona verdim ben uyumaya geçtim ama uyuyamıyorum icerde uyumadığını bildiğim için içim rahat değil ☹