Deryaa4319 Tecrübeli anneler aydınlatın biziii oğlan kolikliği yeni atlatıyor ek gıdaya başlayacağız ama ne vericem bilemiyorum hala ben gaz yapıcak bşey yediğimde etkileniyor
ilknurcelik Deryaa4319 9 aya kadar sadece patates, havuç, kabak, pirinç, haşlanmış elma ve armut verdim sonra yavaş yavaş geçtim şuan 12 aylık hala yeşil sebzeler gaz yapıyor
Deletedmom113 Deryaa4319 cnm benimki 8 aylik olcak amq halen kabiz ve gaz var kimsiinde erken gecmiyor ama sen hep zeytinyag ver yemegine kesinlikle ne verirsen ver 1 cay kasigi kat kabiz olursa korkma ki gazda olsa eskisi gibi yapmaz
Deryaa4319 Deletedmom113 inşaallah yapmaz gece uykularımız bu gazdan bölünüyor şimdi bile veriyorum zeytinyağı
Deletedmom113 Deryaa4319 zor yaa gazli bebek cok zor gecer insallah cnm soktor gene sana bisiler yazsin kk.olurda karşılaşırsan ver diye
Deryaa4319 Deletedmom113 cidden gazlı bebek herşeyini etkiliyo en başta pskolojini alt üst ediyo çok zor
Seydameva Benim kızımında aşırı gazı vardı biogaiga kullandık baya düzenledi şimdi 4 Aydan beri çok şükür k fasulye dışında gaz yapan hiç birsey yok oda benden geçiyordu bende yemiyorum sıkıntımız yok şükür ☺️
Deryaa4319 Seydameva bizim öyle hafif bşey değil baya ağır hatta doktor biogaia ve sab simplex bir arada kullanabiliriz demişti evi görseniz ecza deposu gibi oldu