elifiii sevdegnky tadım sonrası olusuyorsa o gıdalara ara verip deneyeceksiniz. not edin, hangi besinler dokunuyor.. eger yediği her sey dokunuyorsa cocuk gastroenterologuna basvurun alerji testi yaptırın.
Derya58 sevdegnky ablamın kızının da oldu bir yaşındaydı kansızmış ondan dolayı oluyormuş alerji testi fln yaptılar birşey çıkmadı kan ilacı kullandıktan sonra geçti kan değerlerine baktırın isterseniz
goktugmom_061220 sevdegnky Merhaba. Alerji testi yaptırmanızı tavsiye ederim ve kan değerlerini de baktırın. Demiri düşükse ondan da olabilir
sevdegnky Reyna kızarıyor kuruyor. Yoğurt yapıyordu oraya değdikçe kestim onu ama baska yemekler de yapıyor.
sevdegnky Derya58 teşekkür ederm. Yarın için randevu aldım doktora muhtemelen o görünce kan değerleri ya da alerji olup olmadığını anlar yönlendirir diye düşünüyorum. Düşükse de ona göre hareket ederiz. İlaç kullanıyorum aslında ama bakalım
sevdegnky goktugmom_061220 yarın doktor randevusu var götürdüğümde sorucam bunu da. Gerek görürse belki yaptırır kan testi teşekkür ederim
ayshoo sevdegnky merhaba benim bebegimde de ağız burun çevresi sivilce sivilce kızarıyor ara ara sizinde öyle mi???