Bebekbilgen Hanımlar Bebeğim 4 aylık kontrolde doktor 5. Ayda başlarız dedi bir liste verdi önce meyve suları falan ben biraz araştırmıştım 180 günü beklemek gerektiğini ve önce sebzelerle yoğurtla başlamak gerektiğini (meyvede şeker olduğu için sebzeyi reddedebilir) öğrenmiştim ama doktor farklı söyledi Ek gıda ya neyle başlanır hangi aylarda ne yedirilir bunları öğreneceğim sayfa facebook grubu falan var mı bildiğiniz tarifden ziyade bilgi istiyorum 🌸
Burcu5825 Bebekbilgen bu cocuk ac kitabini al ama benim dusuncem 6ci ayda basla 5 ay cok erken ama hafiften tattirabilirsin.. Cunku memeyi reddedebilir..
shdemir Bebekbilgen Canım benim oglum 4 bucuk aylık ben basladım. Önce yogurt sonra sebze en son meyve püresi verdim azar azar. Bu cocuk ac ek gıda kitabı bende var tariflerden atabilirim istersen kitaptan.
ErtugrulAnnesii Bebekbilgen evet acelesi yok anne sütü ile besleniyorsa 180. Günde yogurtla baslayın sonra havuc patates 3 gun kuralı ile gidin ki allerjik bi durum söz konusu olduğunda önlem alınsın🌸
Bebekbilgen shdemir çok sevinirim o kitapta bilgiler var mı hangi ayda hangi sebze meyve verilmelidir gibi birkaç örnek atarsanız sevinirim💙