babyandmom1 1.5 saattir döne döne kendisini uyandıran kızımı uyutmaya uğraşıyorum. Son bir kaç gündür her saat kalkıyor uykular haram oldu resmen. Sinirime hüngür hüngür ağlıyorum artık. Bir çözümü varsa söyleyin. Çocukta bizde iyice uykusuz kaldık.
Morfrenk babyandmom1 bağlayın🤪 Ya döne döne alışacak, hepsi bi süreç başka türlü uykuda kendini kurtarmayı nasıl öğrensin 👌
Setenay10 babyandmom1 üzerinden baya geçmiş ama bu resmen biziz şuam 5 aylık ve önce yan dönerek uyumaya başladı şimdi full yüz üstü dönüyor ama kafasını yatağa gömmüş nefes alamıyor burnu hafif açık. Yüz üstü yatınca kafayı sağa dolaşa çeviremiyor öyle olunca bende geri sırt üstüne alıyorum yırtnıyot. Tahmini ne zaman yüz üstü yatmayı öğrenir
babyandmom1 Setenay10 evet baya zaman geçmiş 🙂 bizim yüz üstü yatmakla ilgili bir sorunumuz hiçbir zaman olmadı. Bizim sorunumuz kızım uykusunda emeklemeye çalışıyor sürekli kendini uyandırıyordu. Ve o dönem ilk dişleri çıkıyordu. Kontrollü bir şekilde yüz üstü yatmasına izin verin çünkü çok küçük ve bol bol karın üstü zaman geçirttirin büyüdükçe zaten hiç problem olmuyor. Rahat ettikleri şekilde yatıyorlar