eymeninannesiiiiiii Bu mamayı kullanananlar memnun musunuz faydasını gördünüz mü kızlar bi de mama kalınca döküyor musunuz yoksa bekletiyor musunuz bilmiyorum ilk bebeğim tecrübeye sahip değilim yardımcı olur musunuz 🥺🐥🐥
BirAlparslanAnnesi eymeninannesiiiiiii kesinlikle bekletilen mamayı bebeğine vermemelisin..ben doğduğundan beri kullanıyorum 13 aydır memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadık
Arzu042 eymeninannesiiiiiii benim oğlumu mahvetti gaz yaptı kakasını yapamadı hiç iyi değil. Hip kullanıyorum ondan çok memnunum
cicek10 eymeninannesiiiiiii bebekten bebeğe değişiyor iyi gelip gelmemesi sanırım benim bebeğime iyi geldi gaz sorunu vardı onu hafifletti 2 aydır kullanıyorum
Mihriafra eymeninannesiiiiiii benim bebeğim 4 aylık ve doğdu doğalı sma kullanıyorum. İlk başlarda kilo yapmadi sandım ama ayına göre iyi alıyor du ben daha fazla alsın istedim ama gelişimi normal di yani sağlıklı normal kilo yaptı. Bebeğim 3 ayda usandı. 4 aylık oldu şimdi yavaş yavaş ek gıda yiyor. Benim de ilk bebeğim memnun kaldım yani. 🍼😍
AyazMerve eymeninannesiiiiiii 7. Ayında sütüm bittiğinden beri sma kullanıyorum memnunum . Şuan 13 aylık bebeğim ☺️