20Elif26 Burnu serum fizyolojik ile dahi açılmıyor 3 aylık yani 3 bitti. Yardımcı olacak veya fikir verebilecek var mı şimdiden teşekkürler
Eminos Benim oglum da 3 aylik aile hekimi amcamiz ona da söyledim tamamen temizlenmiyor diye dedi serum siksan bile yeter her zaman aspire etmene gerek yok bile dedi. Tikanik gibi ses geliyor dedim olsun zamanla duzelir gunluk serum sık bazenleri de aspire et dedi dedigi gibi yapiyorum eskisi gibi hırıltılı degil artik 20Elif26
Duruduygu 20Elif26 bi doktorunla görüş isterseniz 4 gün kullanıcagımız burun spreyi veriyorlar çok tıkanıksa benimde oyleydi kullandık şimdi az kalmıs birde sıcaklardan kuruluk oluuormus zoe gecermis fizyo kullanıuorum ama önce ilaç kullandık 4 gün ama benim ki 5 ay bitti belli sana vermez kucuk daha 🤷♀️
Ugggg 20Elif26 o aylarda hep oluyo ben neler denedim kaç kere doktora götürdüm yok olmuyo hırıltı tıkanıklık beş aylık oldu hala devam ediyo banyoda hemen temizliyorum bı kakiyorum gene aynı
Makbuss 20Elif26 yastigini yüksek tut ve odayı nemli tut Allah acil şifalar versin inşallah çabuk atlatirsiniz
20Elif26 Ugggg ya tikanik olduğu için ememiyor da surup falan vermek istemiyorum ama orta kulak iltihabı falan dediler insan korkuyor
Maviseker Valla benim oğlan gece kalkıyo bazen burnu tıkanmış Ememiyor burnundan nefes alamadığı icin ağlıyor ben köyden gelen tereyağından burun deliklerine cok az koyuyorum nokta kadar hemen geçiyor kaynanam öğretmişti başta sacmalık gibi gelsede ise yaradığını görünce 😂
Ugggg 20Elif26 banada bu çocuk çok agliyo kulak zari patlamis olabilir ondan agliyodur dediler bana doktorun söylediği kulak ağrısı olsa yüksek ateş ve iştahsızlık yapar bı gece acile bigun sonra çocuk doktoruna gene içime sinmeyince başka çocuk doktoruna sıra alıp götürdüm elini sürekli kulağına götürüp ağlıyordu kafasını yastığa surtuyodu o kulağını yani kasiniyordu sanki ama baktı doktor hafif akıntı var dedi sonra bişey yok dedi banyodan sonra hemen etrafını temiziliyorum ama iyice durmuyo içine sinmiyosa en azından bı sağlık ocağına götür
Busraeslem 20Elif26 ben önce burun damlası damlatıp 5 dakika sonra burun aspiratörü ile çekiyordum başka türlü açılmıyodu çünkü
Kucukkalbim 20Elif26 Canım aynı sorunu bizde yaşadık 2 aylıktı burnu tıkalı olduğu için kulaklarına kadar ağrı yapmıştı.Hastanede buhar verdiler o çok iyi gelmişti.Bide serum fizyolojik verdiler hergün damlatıp temizliyorum
Elifdurumerve Bizim de ne otribebe ne de serum fizyolojikle açıldı. En son KID’S Xlear denedim çok memnun kaldım açtı ve daha tıkanmadı.
Elifdurumerve 20Elif26 doğumunda çocuk doktoru yazmıştı reçetesine d vitamini ile beraber ben 4 aylıkken kullandım ama
-Alimm- Alerjikte olabilir canım mutlaka doktoruna sor, bizimde çok tıkanmıştı bir dönem ne kullandıysam açılmadı en sonunda alerji spreyi vermişti doktorumuz onu 2-3gün kullandık anında açıldı