Nesli06 1 yaşındaki kızım gece saat 3 buçukta uyandı bu saat oldu kucağımda sallıyorum uyumuyor. Yatağına koyuyorum aglıyor sırf keyfi sallamamı istiyor. Gerçekten çok bunaldım kollarımı hissetmiyorum artık. bunuda neden buraya yazdım bilmiyorum
Waris Nesli06 benim de kızım 16 aylık saat 2den beri ayaktayız. Ve bunu haftada en az 2-3 kez yapmaya başladı. Diş midir nedir bilmiyorum ama çok yorucu gerçekten. Allag hepimize sabır versin🙏🏻
Momyboygirl Nesli06 geçmiyor bu trip 27 aylıktan sesleniyorum 12 den beri ayakta 3 kere uyutmaya denedim beni tekmeliyor düşün yani
Aynur13 Nesli06 4 aylık gece uyku sorunu olmayan oğlum 4den beri sallıyorum yok uyumuyor gündüz zaten huysuz sürekli kıcağımda bi gece dinleniyordum onu da dinlenemicen sanırım
Dilan0110 Dış dönemi olabilir canım benim kızımda 1.5 yasinda ayni sorun var 1 de kalkti hala ayakta oyun oynuyor uzun süredir böyle dislerinden dolayı Allah kolaylik versin
Momyboygirl Minikkkkk kaç aylık canım senin de 27 mi mafetti beni çocuk çok başka bi çocuk oldu karakteri değişti inatçı ağlak yemek yemeyen bi çocuk oldu bide kaka tutma sorunu başladı çok yoruldum ya artık valla sürekli ağlıyorum artık