Meltem123- Kızlar 1 aylık bebeğim var. Öksürüyor hapşırıyor burunlar tıkalı. Sanırım hasta oldu. Doktora gitmeden kendi kendine geçer mi? Yaşayan var mı bu durumu. İlac kullanmak istemiyorum cunku
Emir123ali Meltem123- geçmiş olsun tavsiyem yinede doktora gösterin çok küçük çünkü ve devamlı burnunu temizleyin günde bir kaç sefer yaparsanız öksürmesi biraz olsun geçer içe aktığı için öksürük yapar
Kafam Meltem123- gecmez canım benimde 28 günlüktü aynı böyleydi zatüre baslangıcı dediler inş değildir ama geçer diye bekleme
alimmiseni Meltem123- üşütmüştür büyük ihtimal burnunu serum fizyolojikle 4-5 saatte bir temizleyin ama mutlaka doktora da görünün
Derya58 Meltem123- Bizde 10 günlükken hasta olmuştuk fizyolojik su al burnuna sık internette video var izleyebilirsin sonra aspiratörle çekersin tıkanması açılır bende hastaneye götürdüm burnunu temizlediler Baya rahatlattı çok küçük olduğu için ilaç vermezler zaten
Busraaa333 Meltem123- bizim de 3,4 aylık kızım badem çıkmayan çocuk hastalandı çok geçmiş olsun burnu temiz tutun öksürük artarsa muhakkak gidingerleei dinlesin doktor
Secilllll Bizde 33 günlük olduk 9 gün once hırıltısı var diye götürdüm burnu tikali temizle dedi ama hala gecmedi hergün temizliyorum yavrum hala nefes alamiyor sabah olsun tekrar goturcem
Egeberk Biz 4 aylık olduk dah ocnesinde de aynı sorunu yaşadık şimdi de bronşit baslangici demişti bakayım yarın gidicem başlamış mi yoksa salgindan mi😥
Mom5441 Meltem123- 55 günlük kızım.Geçen hafta doktora gittik.Kızımda hafif öksürük,burun akıntısı/tıkanıklığı,hapşırma şikayeti ile.Antibiyotik kullandı 5 gün.3 günde nebül(buhar) kullandı.Öksürük yok gbi artık.Üşütmüş kızım
Esraburkay Meltem123- bi aylık bebek bağışıklık yok kesinlikle doktora gitmeniz gerek ilerlemeden gidin