Kbrasahiinn06 4 aylık kizimda bir süredir konak var nasıl geçer tecrübesi olanlar yazabilir misiniz Birde kaşıntı yapar mı bana kaşınmaz dediler ama kızım elini kafasına götürüp kaşıyo
Momyboygirl Kbrasahiinn06 canım zeytinyağı sür duştan 15 20 dakika önce beklesin tarağıyla güzelce orayı tara yumuşak tarakları var ya sonra duşa sok 2 3 yıkanmada geçecek kaşınır bence çünkü orda bi tabaka var rahatsız olur
Bebegimm1 Kbrasahiinn06 kulak arkasina falanda bakin oralarda var mi diye Unlu bir doktor soğuk sıkım hindistan ceviz yagsi onermisti onu kullandim tamamen gecirmisti.30 dk bekletin yikadiktan sonra konak taragiyla bastirmadan geri geri tarayin geçer bi kaç seferde
Anaogul Kbrasahiinn06 bebeyagini pamuğa damlat kafasına sur 10-15 dk beklesin öne arkaya çok bastırmadan dişli tarakla tara sonra yıka mis gibi oluyor
Atamom16 Kbrasahiinn06 bebe yağı sürüp bekleyiyordum duştan önce öyle geçti. Zeytinyağı bizde işe yaramadı hiç
minikturta Momyboygirl aynen katılıyorum zeytinyağ yoksa bebe yağ da olabilir ben öyle yapmıştım geçmişti
Kbrasahiinn06 Momyboygirl bende öyle düşünüyorum ya şimdi yıkayamam yarın yapıp yıkayacagım çok rahatsız olmuyordur inşallah 😔
Burcumtlg Aynen zeytinyağını sür bir güzel ☺️ Beklet. Yumuşuyor. Sonra tara hepsi tarağa geliyor. Sonra yıka. Pammık gibi olur 😌😌
Burcumtlg Kbrasahiinn06 yoo kızım 8 aylık. Saçında hep vardı. Önemsemiyordum kendi kendine geçer aman acıtmayayım vs diyordum. Sonra dedim neden zeytinyağ sürmüyorum ki. Bi yaptım kafasının içi beyazladı resmen 😀
minikturta Kbrasahiinn06 valla sanmam sonuçta rahatsız edici bisey olsa ağlar diye düşünüyorum benimki konak olmadı sadece kafasında 3 4 benek şeklinde vardı 1 kere yaptım geçti bidaha olmadı
Mommboy Kbrasahiinn06 ben normal mustelanın Konak şampuanını kullandım iyi de geldi canım tabi sen bilirsin yinede geçmiş olsun