Tubaceyran Kızlar bebeğim 1 aylık gaz sancıdı çok kolik bebek hiç durmuyor ve zorlanmaktan göbeği dışarı çıkmış ne yapa bilirim yardım edin lütfen
Go_ya_sa Tubaceyran gecmis olsun ustte dursun. Bilgim cok yok ben gaz icin aktardan aci elma ve adacayi yag var onu kullanıyorum ama kolik degil
minikturta Tubaceyran gaz ilaçları ile destekleyin, kimyon yeyin bol bol bende nurse harveys kullanarak sonuca ulaştım kuru soğan da gaz çıkartıyor
Eslemsura Tubaceyran canım geçmiş olsun . Benim kizimda oyleydi sürekli masaj yapardim ana esim daha iyi yapıyordu cocuk resmen esim sayesinde düzeldi elini karnına yok ve yavaş yavaş aşağıya doğru yap
Aleynaa1 Go_ya_sa canım bende acı elma yağı aldım 2 gün oldu da günde kaç defa nasıl uyguluyorsunuz. Ben ayaklarının altına zeytinyağ la birlikte masaj yapıyorum
Go_ya_sa Aleynaa1 gunde iki kez bir damla karina masaj ile birer damla kasıklarina masaj ile birer damla ayaklarda sadece topuklarina masaj ile suruyorum beb faydasini gordum ama ayrica gaz damlasi veriyorum günde 1 damla sab simplex…
Rukis_27 Aleynaa1 Gunde 3-4 defa yapabilirsiniz sorun olmuyor hatta bebeği daha bı rahatlatiyor bende kullanıyorum doktorum bana böyle kullanmam gerektiğini söyledi
minikturta Tubaceyran nurse harveys gaz ilacı kullandım ise yaradı şekerim metsil var sab simplex var Biogia var var da var bunlarla gaz sancısını destekleyebilirsin azalır
Biran Göbeği yenidoğan fıtığı da olabilir yine de doktora gösterin bizimkin de de vardı doktor 1 yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi gaz için de nurse harvey’s kullanmaya başladık biz yeni biogaila ile birlikte çok işe yaradı
Aleynaa1 Go_ya_sa sizin bebeğiniz kaç günlük bende sadece ayağının altına sürdüm karnına sürmeye çekindim acaba sakıncası olurmu diye
Aleynaa1 minikturta nurse harvays I nasıl kullandınız kaçar damla. Benimde bebeğimin çok gazı var o damladan alıcam ama nasıl kullanıcam yada kaç damla fayda eder bilmiyorum
Minikkizimmm Tubaceyran Ben çözümü. Gece kaç olursa olsun. Eşimle bebeğimi duş aldirmada buldum . Baktım susmuyor Naparsam yapayım ağlıyor . Eşimle hemen duş aldiriyoduk Sonra meme veriyodum. Yarım saat içinde uyuyordu. ( Bu birinci çözüm. ) Birde kimyon çayı içiyorum. Sütümden bebeğime geçiyor. Hem rahat uyuyor. Hemde gazını pırt pıt çıkarıyor. ( Buda ikinci çözüm ) İkisinden birini dene hangisi ise yararsa