AfraZ Bebegim gündüz en fazla iki kez yarim saat gece ise bir saate bir uyaniyo ve uykuya dalamiyor simdi bu dis mi meshur 6 ay atagi mi?
Deletedmom454 AfraZ Ay aynı durumdayız bi de 2 gündür yatakta deli gibi dönüyo bi sağa bi sola anlamadım niye yapıyo bunu önceden de dönüyodu ama bu kadar diil ya gerçekten sizin bebeklerde böylemi kafayı yicem artık
Nimet-efebspnr38 tugbahy6 benm bebegm de 6 ag 27 günlük ve aynı boyle atakmı oluyor bu da ya bide sürekli aglıyor huzursuz az biraz atesi vardı kemiklerimi agrıyormus yavrum yoruldu yenı uyudu aksam 8 den beri ayakta
Altaycenk Aynı durumdayız , çoçugum bugun iki kez uyudu o da 15 dk ,gece saat 1:30 kadar salladık eşimle uyumıycm diye agladı ama gözünen uyku akıyor bu ara 6 ay 11 gunluguz
tugbahy6 Altaycenk kızım şimdi uyudu gündüz de 2 kez 15 dk uykusu var oturmak istiyor oyun istiyor Ağrısı da çok 😭 7 ay 18 günlük 2 dişi çıktı 5 gün arayla çok yeni daha Doktor 1 ay dhaa devam eder böyle dedi
AfraZ tugbahy6 bir dis bile yok daha öyle el kemiriyo 6 ay 27 günlük bi ciksa rahatlar diyodum oda hayal oldu siz rahatlamamissiniz
tugbahy6 Altaycenk çıktı ikisi ama daha çok yeni küçük tam çıkmaya çalışıyor sanırım ondan çok ağrısı oluyor diş kaşınma çok ağrı çok 😭 ne zMn rahatlar bilmiyorum.
Deletedmom454 AfraZ Yok valla yapmadığım şey kalmadı ama devamlı böyle anlamadım gitti nedir acaba bunun nedeni bi de eğer uyanırsa devamli ayaklarını yatağa vurup duruyo mecbur o seste uyuyamayıp kalkıyosun
tugbahy6 AfraZ ben sanırım 1 hafta sonra rahatlarım 8 gün önce ilk dişi çıktı 3 gün önce ikincisi tam çıkamadı ya yani çıkmaya çalışıyor ya 🤣 az daha yukarı çıksın sonra rahatlar diye düşünüyorum öyle diyorlar 🤣
Deletedmom454 AfraZ Ay bacım şu an sana sarılıp ağlayasım var baksana herhalde bunu bi tek bizimkiler yapıyo dert ortağım benim
AfraZ Deletedmom454 suan kollumda salliyorum dalsin uyusun diyede zor Allah yardimcimiz olsun yorgan yastik salona tasindik😩
tugbahy6 Deletedmom454 5 aydan beri kızım öyle gece 4 te uyuyor oyun istiyor ayaklarla alkış yapıyor konuşuyor çığlık atıyor alkış yapmayı öğrendi şimdi onu yapıyor beşiğe vuruyor ayağıyla oyun diye dişler fena 🤣🤣
Deletedmom454 AfraZ Valla benimki şu an uyanık ayaklarını yatağın başlığına vurup duruyo bu gece de işimiz iş inşallah düzelirler ya çünkü benim uykum çok hafif yanımda böyle kıpırdarken asla uyuyamam kendi yatağına koyucada bu sefer her yere ayaklarını vurup duruyo