Meldaa Bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız ve kaçıncı ayda emziği kabul etti naptıysam emzik kabul etmiyor ve bazen beni cidden cok zorluyor
Tunayyyy Meldaa herkes kötü bişey diyo ama ben verdim . Şöyle yapın tutana kadar elinizle destekleyin az da olsa tutturabilesiniz. Benim oğlum da çok tutmuyo ama en azından uykuya geçişte kolaylık sağlıyo. Sonra o atıyo zaten dalınca.
Kuzumveben Meldaa bir haftalık iken emzik verdim 2 ay aldı sonra kendiliginden birakti ne yaptiysam almadi hicbir sekilde suan 7,5 aylik olduk bi onemi yok zaten artik
Simsiminannesii Meldaa ben doğumdan sonra hemen verdim emzik ilk zorlandı attı sürekli o attıkça ben verdim alıştı şimdide ağzından dusmuyo ama iyiki vermişim
Meldaa Kuzumveben 4 aylık oğlum sürekli emme modudunda ve en ufak bir çıt sesıne uyanıyor uykuya dalması zorlasıyor birqzda napcagımı bilmiyorum sesli ortamda hiç bir şekilde uyumuyor
Milaninannesi Meldaa 2. Gün verdim, ilk günler hep destekledim elimle. 6 aylık olmak üzere 2-3 aydır uyku arkadaşı gibi kullanıyoruz.