Feyyyzza Miniminimini kızımda genetik sanırım bana çekmiş en cokta tavuklu pilav seviyo normal pilavı ilk ev yapımı yogurtla verdim üstte kalsın
Nidakus Miniminimini ceviz büyüklüğünde kıymayı corbalarina ekleyip yediriyordum (1 yaştan küçükse 3 kere çekilmiş kuzu kiyma) yumuşak köfteler yapabilirsiniz veya sulu köfte
Neslihanbew Miniminimini bir pirinç tanesini ezerek başladım 😃 sonra bir gün çorba yemedi ne yaptıysam olmadı arpa şehriye yaptı kayınvalidem çocuk bunu istiyormuş yedi pirinç oilavını ilk sevmedi şimdş bayılıyor. 2 yaşına girince pilava et tavuk doğramaya başladım böyle de sevdi . Spontane gelişti yAni
Mommyishome Miniminimini pilavı ağzına kaşıkl verdiğimde çıkarıyordu ilk başta, teker teker yiyordu pirinç tanelerini 🤣🤣 şimdi kaşık kaşık yiyor çlk seviyor
Nidakus Banu- 2 yemek kaşığı zeytinyağ, soğan ve kıymayı kavurun patates havuç patates mercimek koyup pişirin sonra blendir. Evde olan sebzeleri azar azar koyabilirsiniz söylediğim malzemeler olmak zorunda değil maksat vitaminini alsın