Efeninanasi Kolum koptu kucağımda pişşş pişşş… beşiğine koydugum an uyanıyor dört saattir uğrasıyorım hala kucagımda tükendim dostlar😀😀
agacsizkoala Efeninanasi iki buçuk yaşında az önce araba diye uyandı, yok araba uyuyoruz dedim, hala araba diyor , kucağına aldı bi tane yattı uyuyacak inşallah
agacsizkoala Mom4565 yok 9 buçukta uyudu da rüyamı gördü ne olduysa bu saatte araba diye diye uyandı, uyumaya ikna edemedim araba verdim ona sarıldı şuan hala arabası ile yatıyor uyumadı daha 🤦
Efeninanasi Melisa59 ay yaptı kaka aldm altını ıkı kere emdı uyuyor yatırıyorum gozler açık çıldırıcaö valla hep böyle benımkı
Cig-tanesi2020 Efeninanasi benimki biri uyuyor biri dişten cildiriyo ayaktayız karı koca🤣 sallıyorum baakalim uyudu uyucak insallah
Gokcesraksu Efeninanasi Allah kolaylık versin benim bebe uyuyor ama kendim uyuyamıyorum sabah pişman olacağım ama hayırlısı 🤣
Linaoykum_ Efeninanasi uyumuyorrr saat 12 den beri ayaktayız eşimle bittik resmen 5. Aylığız 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Gözünü kaşıyor ama uyumuyorrr