nurelem Deletedmom_72 benim makined error verdi, ben makineyi fiskeyle yıkıyorum banyoya girince kapıyı kilitlerim eşim görmesin yikaidgimi diye😅😅yakaya yikaya bozuldu canım içinde çamaşırların kaldı😅😅
Missskokulum nurelem Cok fazla benzerlik var.. mizahini yapıyoruz ama bazen kendime ayıracak vakti çok zor buluyorum Allah yardımcımız olsun
nurelem Missskokulum burada gülüp geçiyoruz ama inan çok zor ve çok yıpratıcı yaptıklarımız ama işte icimizdeki vesveseye engel olamayoruz,olsakta yerimizde duramıyoruz
Deletedmom_72 nurelem Ay zaten dışardan gelince komple soyunurum hemen sepete her şey.Şükür çok ev gezmesine gitmiyoruz 😃
Missskokulum nurelem virüs bence diyo bizi görünce ben belamı aramıyorum bu ne arkadaş kafayı yemişler 😂
nurelem Deletedmom_72 🤣🤣buzdolabına pek dokunamaz virüs soğukta donuyomus ölmüyormus dediler o yüzden buzluktakileri yiyemem bile🤣🤣🤣 yikamakta cesaret ister yaaa
Missskokulum Deletedmom_72 😂😂😂gece gece valla öyle ama oda çöp poşeti düşüncesiyle olmaz.. kafa zehir😂😂
Deletedmom_72 nurelem Bende öyle yapıyorum arabayla bi yere gideceksek bardanlara sarıyorum valizleri tövbe tövbe 😂😂
Missskokulum nurelem ben bu yöntemi valizin içine yapıyorum mesela kıyafetleri önce bı poaete sonra valize koyuyorum ellerim kirli tasidigim için eve geldiğimde iki kat koruması olmuş oluyor
Deletedmom_72 Missskokulum Bize başkası olmaz ya çanta masraflı iş al yıka kullan bidaha yıka ohooo😂😂