Missskokulum vallahi sen resmen bensin ya, eşime bunları okutsam inanmaz senden bı tane daha yoktur der, dışardan aldığımı silmeden yerleştirmek, dışardan gelir gelmez her şey makineye, ve direk duşa, yere düşeni asla almam, çıplak elle dokunamam, evi sürekli temizlerim bazen eşim bı yeri kirletse adama keşke sen başka evde yaşayan diyorum off daha neler neler beni en iyi siz anlarsınız. Ailem beni istemez mesela bu huylarimdan her şeyi yikatirim, anneme sürekli kapı kollarını sildiriym ,kimse eve velain istemem felan biktilar benden, en son halam gelmisti korkma içeri girmem diye kapıdan bakıp gotmisti bütün sülale biliyo halimi çok canım sıkılıyor artık. Ellerim nasır tuttu artık . Bana da gelmek istemiyorlar çünkü ben diyorum benim kurallarim var takintilarimdan biktilar, bende bıktım ama anlamıyorlar çok yoruluyorum her gün sırt ağrısı çekiyorum, o yüzden evime kimse gelsin istemiyorum ama beni yanlış anlıyorlar çünkü ben o evi temizlemezsem o gün depresyona giriyorum resmen hayatta uyuyamıyorum off daha çok sey