Kbr11 4 ay 25 günlüğüz doymuyor sanırım diye doktora danıştım hergün olmasada husursuz olduğunda ver dedi veriyorum ama buna rağmen geceleri sürekli uyanıyor tam dalıyorum geri kalkıyor uyku diye bişi kalmadı bende kızlar neden sürekli uyanıyor olabilir 😔
Ayse252125 Kbr11 ah bende aynı öyleyim oğlum yarın tam 4 aylık oluyor karnı tok altı temiz 15 dakikada bir kalkıyor sürekli sallanmak istiyor ama ayakta
Erdemir Kbr11 çok yıprandım çooookkk dk başı kalkıyoruz biraz dinlenmek benim de hakkım dinç olmak için uyumam lazım dk başı ayaktayız ya 😖😖😖 4 ay 15 günlüğüz
Kbr11 Ayse252125 ay sorma canım aynı valla belki 15 dk bile sürmüyor geri kalkıyor sallıyorum tekrar uyuyor anasınıfına giden oğlum var sabah eşime kalkıyorum oğlumu kalkıp okula götürüyorum artık uyuduğumda hiç uyuduğunun bile farkında değilim çok yoruldum 😔
Kbr11 Erdemir aynı durumdayım canım yorgunluktan ölüyorum hiç uyuyakalmasam ben sabahları eşime ve oğlumun okuluna geç kalır oldum 😔
Ayse252125 Kbr11 evet cidden bende o kadar zorlanıyorum ki belim ağrıyor sallamaktan sabah arrık kalktığımda sanki dayak yemiş gibi oluyorum
Kbr11 Erdemir evet canım 5 yaşında sabah 6:30 ta eşe kalkıldı işe gönderildi sonra yarım saat kestirip beslenme çocuklar ve ben hazırlanıp okula gidip gelindi ah ah biz analar ne zaman uyucaz 🙈
111111inci Benimde 2 aylık gecelerş hic uyunuyor yatırdığım an kalkıyor sallanmak istiyor gunduzde gece uykusu gıbı uyuyor gunduz uyanık tutmaya calıssam kendiliğinden uyuyor ne yapmam lazimmm