Mommommm Bebegim 9 ay 20 günlük bu aralar geceleri acayip uyanıyor ve uyumuyor normalde böyle değildi diş desen görünürde hiç bir şey yok gündüz uyuyor gece 8 de uyuyor 12 de kalkıyor ve tekrar uyutması cok zor normalde böyle değildi gece iki üç kere kalkardı kalksa bile uyurdu ☹️ Cok uykusuzum hep böyle mi devam edecek geçici mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ??
Morfrenk Mommommm 10.ay atağı, ben böyle bir şey görmedim🤪 yıkıp geçiyor ama sonrası ççççççokkkk güzel annesi
Ohaezgi Mommommm 10.5 aylık kızım inanın 9. Ayda nolduysa oldu ya huysuzluk uykusuzluk yani uykuya direnme sebepsiz yere ağlama yemek yemek istememe ne ararsan var hala devam yani🤦🏻♀️
Baby93 Mommommm bizde böyleyiz uykusuz halsiz bitkinim çok hiç birsey çe yetişemiyorum 😥😥düzelecek ama
Merve12_ Mommommm benim kide 10 bucuk aylık. 10. Ayda birden bire huyu suyu degıstı dedigınız gibi uyumamalar hep Bı huysuzluk . Ama buyudugunun de sinyallerini verdı. Bı gun “ bir anda ne kadar buyudu” dedım inanın. Sıze daha manalı baktığını gormek herseye bedel😊
Mommommm Morfrenk ya öyle mi diyorsunuz ne gibi değişimler oluyor benimki daha emekleme yok ama feci hareketlendi yerinde bir dk durmadı bugün hep yürümek istiyor kollarından tutup koşturayım istiyor 😀😀
Esra7834 Morfrenk bugün tam 10 aylık oldu ama bir aydır uykular haram, yürüme falan isteği de yok nasıl enerjiyi atıyorsunuz
Feyyyzza Morfrenk ay o atak bizi tam 5gün ne gece ne gündüz uyutmadı. Aşırı keyifliydi ama sürekli oyun oynamak istiyordu. Bütün gece oyun oynuyorduk sabaha kadar. Su iki gündür iyi gibi. İnsallah tekrar baslamaz bidaha
Morfrenk Mommommm bilemem🤪 ama bu atakla birlikte bir anda büyümüş gibi gelicek, kelimeler, belki yürüme, işaretler, oyun kurma çabaları, derdini anlatma şekli. Yani büyük değişimin sancısı bunlar, sabredin o yüzden geçecek inşallah
Morfrenk Esra7834 bebeğiniz ne severse.. Arabayla dışarda gezin, parka götürün, yaşıtlarıyla oynarsa çok güzel olur dinginler, sakinleşir, evin ortasına bir salıncak alın☺️
Morfrenk Feyyyzza yani bebeğe bağlı 😊 benim kızım zaten her zaman çok hareketliydi, 10 ayda zirve yaptı sadece sonra yine devam. Büyüdüğünü iliklerime kadar hissettiğim aylardı, ondan önce ne zaman büyüyeceksin kızım ya derdim hep🤪 bangır bangır cevap verdi kalbimin sahibi😁
Mommommm Morfrenk benim kesin bir cözüm bulmam lazım WC ye bile bırakmaz oldu nasıl oyalayacağını şaşırdım 😒
Esra7834 Morfrenk ahhh keşke her sokağa çıkış benim için zulüm asla arabada oturmuyor, uyursa arabaya yatırdığım an uyanıyor, çok yabanı benden başkasıyla durmuyor çok garip huyları var 😒
Morfrenk Mommommm yürüteçe koydun mu var mı bilmiyorum, kontrollü kullanırım derseniz kullanın. Ben 6ayda koydum 8 ayda kaldırdım günde 4 kere 15dkdan veya max bazı günler 1.5 saat koydum. Ama şuan kontrollü kullanmazsan emekleme isteğini ortaya çıkarmayabilir 10aylık olduğu için daha bilinçlidir
Mommommm Merve12_ benim bebeğim de ayağa kalkmaya çalışıyor yeni yeni bir sürü güncelleme 😌😌 ama iste uykusuzluk cok yoruyor
N7rmn @Mommommm merhaba benim kızımda 11 aylık olacak neredeyse hala aynı eskiden çok güzel uyurdu şimdi geceleri kalkıyor sürekli bazen 2 3 saat oyun oynuyoruz öyle uyuyor bazen yarım saatte bi uyanıyor bende uykusuzluktan mahvoldum artık. Daha ne kadar sürecek bende bilmiyorum yaklaşık 3 aydır böyleyiz 😢😢😢
Mommommm N7rmn 11 ayda da bitmiyor demekki 🙁🙁 oy bir ay daha bünye kaldırır inşallah bir yerde düşüp bayılmam