Miniminimini Kac kere denedim tahmin edemezsiniz patates soğan kabak havuc biriniz wz birini çok koydum kavurdum kemik suyu soğan koydum yok yok yoğurtlu cirba içiyor sebze corbasi içmiyor ne yapicam bilemiyorum:(
Zerr Miniminimini Bal kabağı ekleyin veya yoğurtlu çorba deneyiz tavuk suyu veya et suyu koyabilirsiniz hepsine. Bi de tarhana da yapabilirsiniz
pieceoflife Miniminimini çorbaya ılıyınca yoğurt koymayı deneyin. Belki yoğurtla karıştırınca yiyebilir. 😊
birtosbikannesiii Miniminimini benim oğlumda da öyleydi acaba dedim her sebzeyi karıştırıyorum ondandır diye düşündüm her sebzeden ayrı çorba yapıyorum herşeyin tadını bilsin diye şimdilik balkabağı nı içiyor yoğurt çorbası içiyor o kadar
Yerli_elizabet Miniminimini sebzeleri haşlayıp mücver yap içerisine birazda peynir eklersen yiyebilir canım zaten bazı değerleri senden alıyor sende güzel faydalı besinler ye sebzelerimizden 🍀oda yiyecek lütfen endişelenme annesinin güzel yemeklerinden mutlaka yiyecek
Morfrenk Miniminimini yoğurt çorbasının içine istediğin sebzeyi katabilirsin bende kızıma öyle yapmıştım başlarda, sebzelerden köfte de yapabilirsin. Veya tarhananın içine havuç rendele, kereviz dilimle vs
User1999 Miniminimini brokoli çorbasını denediniz mi ? Oğlumda öyleydi brokoli çorbasını çok sevmişti
pieceoflife Miniminimini koyulur tabi. Ben küçükken kendim bazen çorbaya yoğurt karıştırıp yerdim. Çok severdim. 😀 bir ara benimki tarhana içmiyordu, yoğurtla karıştırdım kasede. Bütün kase bitti. Ilıkken koyun kesilmesin yoğurt. 😊
Morfrenk Miniminimini en başta mesela zeytinyağında rendelediğin havucu kavur, sonra bildiğin yoğurt çorbası
Edibeglsvr Miniminimini bana doktor yazmıştı 6.7 damla limon ekle diye bide kemik suyu vs koyduğum için tatlanıyor öyle baya büyük kaseyi yiyor . Dene bence