yamant Kızlar 8 ay önce spinal anestezisi 31 haftalık prematüre doğum yaptım. Adetim 2 gün geçti test yaptım böyle çıktı ikinci fotoğraf yarım saat sonra çok tedirginim sizce silik çizgivarmj ben mi yanlış[görüyorum fotoğraf nasıl ekleyebilirim
NinovaLemi yamant ilk 5 dakikada çıktıysa evet gebesiniz. 2 yıl gebe kalmaniz yasakmış korunmuyor muydunuz? Yoksa korunmanıza rağmen mi oldu? En yakin zamanda kan testi verip netleştirin duruma göre kadın dogumcunuza gidip durumu gözden geçirin. Hamilelik kesin varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yelda35 yamant hızlıresim yükleye gireceksiniz ordan yükleniyor, kopyala diyeceksiniz buraya yapıştıracaksınız. Silik çizgi hemen mi çıktı ? Sonra mı?
yamant Yelda35 elifizm baloglusss Nurrrsss Rojdaa Nurtalib Nazli55x NinovaLemi https://www.hizliresim.com/cuvfdjf hayatımın şokunu yaşıyorum
Yelda35 yamant o zaman gebelik vardır benimde öyle çıktı yeni gebelikte 1 2 haftalık gebelikte silik çıkıyor hemen
Nurrrsss yamant ben gördüm hayalet çizgi var ayyy benimde oğlum 5 aylık reglim 10 gün gecikti lekelenme oldu sadece üç gün geciktiğinde test taptım çıkmadı yarın her ihtimale karşı kan vericem sonrasıda acil üç aylık iğnee
yamant baloglusss kızlar çok korkuyorum var gibi mi duruyor doktor 2 yıl yasak demişti ilk gebelikte 24. Haftadan beri erken doğum tehlikesi vardı rahim ağzı kısalıktan dolayı 31 haftada doğdu çok tedirginim hiçte şüphem yoktu
baloglusss yamant ilk 5 dakika içinde çıktıysa hayalet çizgi net var ben gördüm 5 dk sonrası sonuçlar geçersiz. Bu da aynı olacak diye bir şey yok Allah yardım eder içinizi ferah tutun
Mammamiaa_ yamant bence hamilesiniz test yapın. Ben oğlumu 3 haftalıkken öğrendim bu şekilde. 34.haftada doğurdum.
yamant baloglusss inşallah 😢2 ay sonrada ücretsiz iznim bitiyor işe başlayacaktım güya topa tutacaklar beni
Blackcloud Kuruma çizgisine benzemiyor, hayalet bir çizgi var ve gebelik var gibi duruyor. Kan verip emin olun.