Serpil51 Kızlar ben bedenimi bilmiyorum ölçü tablosuna göre aldım olmadı mağazaya gitsem istediğim modelin 3 bedenini alsam eve gidip deneyip sonra üçünü de iade etsem olur mu ( kendi bedenimi öğrenip internet üzerinden indirimli almak için iade etcem )
NinovaLemi Serpil51 almanıza gerek yok mağazada deneyebiliyorsunuz. Çalışanlar beden konusunda uzman genelde bir bakışta anlıyorlar ölçüyü. Zaman zaman mezurayla ölçüyorlar. Magazada bedeninizi bulup sonra internetten sipariş verebilirsiniz
AgentMom Serpil51 direk orada çalışanlar ölçünüzü alıp size uygun bedeni bulsunlar. Neden bu kadar uğraşacaksınız.
Serpil51 AgentMom ölçüyü bende ölçtüm de ordaki ölçüye uygun bedeni aldım olmadı denemem gerekiyor ve denemek yasak sanıyordum mağazada
Neslihansr Serpil51 penti mağazasında deneyebilirsin eve götürmene gerek yok hem orda ki çalışanları da böyle birşey için yormamış olursun 🙂
busra___07 Klymeneninatlasi bende denedim aldım 1 ay önce sıkıntı yoktu kabinler açıktı sanırım şehir ve avmye göre değişiyor
Klymeneninatlasi NinovaLemi geçen perşembe gittim kabinler kapalıydı pandemi nedediyle denettirmiyoruz demişlerdi 🙄
NinovaLemi Klymeneninatlasi kadikoy çarşı da gidiyorum devamlı. Hamileyken de çok gittim pandemi boyunca. Geçen hafta yine gittim emzirme sutyeni almak için orası acıktı kabinler.
Harvicell Serpil51 pentiye gidin ölçümü bilmiyorum yardımcı olur musunuz deyin orda ölçüyorlar ona uygun ürün veriyorlar denersiniz almak istemiyorsanız almazsınız